VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

My blogstory

Känn dig varmt välkommen in i mitt liv med mina kära E´n. Min man Eivind och våra barn Elian, Ella och Eskil! Bloggen är min dagbok men samtidigt bara en liten del av mig, det hoppas jag ni kan förstå och respektera. Hoppas ni trivs!

Jag har bloggat länge och var en av de första Mammabloggarna/Feelgoodbloggarna på nätet och det är jag stolt över.  Det är NI läsare som gör bloggen till det den är. ELVA år är det nu sen jag skrev mina första rader. Ibland är det personligt, ibland bara yta – man vet aldrig ?

Jag heter Josefine, är 32 år gammal och vi bor i Oslo men jag kommer ifrån Sverige, Sundsvall. I Oslo har jag bott sen augusti 2004 då jag tog mitt pick och pack ifrån Sundsvall och testade en ny stad. Trivdes så bra och fick ett bra jobb så jag blev fast… Då jag mötte mannen i mitt liv på jobbet så blev det ännu mer definitivt vart jag skulle bo. Vi möttes september 2005 och i december 2005 testade vi positivt – vi skulle bli föräldrar! En otroligt fantastisk resa påbörjades och det var det bästa och finaste vi gjort.

Elian kom till oss strax innan bf/termin den 18 augusti 2006. Lillasyster Ella Synnöve låg i magen då vi gifte oss i Sundsvall och hon föddes på termin / bf den 6 februari 2009.

2014 var året som både gav oss gåvan Eskil, världens härligaste bebis, och sjukdomen diabetes1 flyttade in i vår familj. Det var min äldsta son som drabbades när jag var gravid. Den obotliga sjukdomen tar stor plats i familjen och min största önskan är att ett botemedel ska komma… snart! Elian är vår hjälte.

Häng med – bloggen uppdateras ofta och spontant. Jag skriver direkt ifrån hjärtat på gott och ont.

Kontakt: prinsessansdagbok ( a ) gmail.com

Obs! Ni får gärna länka till min blogg www.prinsessansdagbok.com men INTE låna bilder härinne utan att fråga mig först.

barnen_mama-1

För att få de senaste uppdateringarna