VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

SNART ÖVER

Hej gullisar!

Längesen jag kikade in här. Det börjar lida mot slutet… Jag kommer sakna er mycket. Ni har verkligen funnits där i vått och torrt. Men branschen börjar bli väldigt ”proffsig” och glossig något jag inte tror är bra för våra unga som läser, konsumtionshetsen ger mig illamående och barnen ska skärmas framöver. Att göra business på barnen är ett rungande nej från mig. Det känns 100% rätt i magen.


Annons

Kommentarer


 1. elin 6 januari, 2020 on 13:34 Svara

  Kommer til å savne dine innlegg, men skjønner deg veldig godt.
  Alt godt videre!

  Klem fra trofast leser i lang tid, Elin

 2. Linn 6 januari, 2020 on 15:03 Svara

  Jag kommer verkligen sakna dina uppdateringar. Men jag förstår dig och det låter så klokt. Jag önskar dig all lycka! Kram

 3. C 6 januari, 2020 on 15:17 Svara

  End of an era… Började följa dig när du var gravid med Elian. Du är den bloggare jag konsekvent alltid kikat in hos. TACK för allt ärligt, fint, roligt och inspirerande du har delat med dig av. Kommer du att fortsätta som vanligt på Insta?
  De största kramarna till dig!

 4. Christine 6 januari, 2020 on 15:56 Svara

  Hej!
  Kommer verkligen att sakna dina inlägg ♥️
  Men förstår dig. Hoppas man får fortsätta följa dig och din fina familj på Instagram.
  Lycka till med allt♥️

 5. Caroline 6 januari, 2020 on 16:58 Svara

  ❤️

 6. Ullis 6 januari, 2020 on 18:43 Svara

  Kommer sakna din blogg mycket! Den känns äkta och är min favoritblogg! Men bra att ta beslut som känns rätt. Allt gott!

 7. Sanna 6 januari, 2020 on 19:24 Svara

  Åh vad jag kommer sakna dina blogginlägg! ❤️ Tur du finns kvar på Instagram 🤗

 8. Jessica 6 januari, 2020 on 20:19 Svara

  Åh har läst din blogg sen du hade Ella i magen. Kommer kännas tomt men förstår dig verkligen.
  Hoppas att du fortsätter med instagram iaf 🙂 Du är verkligen en inspiration och en stark kvinna!

 9. Carina 6 januari, 2020 on 21:39 Svara

  kommer verkligen sakna dina inlägg ❤️ Tur du finns kvar på insta

 10. Evelina 6 januari, 2020 on 21:48 Svara

  Nej men…!!

 11. Elisabeth H 6 januari, 2020 on 21:53 Svara

  Kommer til å savne bloggen. En av de første jeg begynte å følge for skremme de lenge siden. En herlig blanding, ærlig og inspirerende💙
  Ønsker deg lykke til videre, og alt godt for gutta og Ella. Bor i nærheten så har hent jeg har sett deg på butikken, men føles litt rart å si hei.
  Takk for en fin blogg😊 Elisabeth

 12. Bella 7 januari, 2020 on 02:18 Svara

  Stöttar dig till 100% tycker att denna världen har spårat ut fullständigt..
  Har följt dig från och till ända sen tiden på familjeliv.se.
  Hejja dig❤️❤️❤️

 13. Angelica 7 januari, 2020 on 09:25 Svara

  Som många andra har jag följt dig sen graviditeten med Elian kommer sakna att kika in här men förstår.ditt beslut helt och hållet

 14. Helene 7 januari, 2020 on 12:14 Svara

  Den første bloggen jeg begynnte å følge, for sååå mange år siden! Og absolutt den ærligste og beste ❤️ Kommer til å savne bloggen, men du blir vel på insta?
  Ønsker deg alt godt, og tusen takk for all inspirasjon gjennom årene!

 15. nettan 7 januari, 2020 on 12:38 Svara

  Kommer sakna att kika in här. Följt dig sedan du var föräldraledig med Elian och varit den blogg jag alltid återkommit till. Hoppas att du hänger kvar på insagram så att man får fortsätta ”se dig” lite då och då. Tack för allt du delat med dig av genom åren <3
  Kram Nettan

 16. Merja 7 januari, 2020 on 15:31 Svara

  Åhh för min del tar hela bloggvärlden slut nu då, för din blogg har varit den enda jag följt de sista 5 åren. Har älskat allt med din blogg men förstår verkligen ditt beslut. Har själv samma känsla inför Instagram, det håller på att rinna mig ur händerna. Det håller på att bli allt för proffsigt för att jag ska kunna hålla den nivån. Bara bilderna liksom, en fullformatskamera för tiotusentals kronor verkar vara både standard och krav.

  Tack för dessa år bästa Josefine och tur jag följer dig på Instagram :) Kram!

 17. Sara 7 januari, 2020 on 19:44 Svara

  Har följt dig sen du fick Elian, var då föräldraledig med min äldste son! Du har den bästa bloggen och du kommer bli så saknad, jag förstår ditt beslut men önskar SÅ att du var kvar i denna värld för att väga upp allt det andra!
  Kram

 18. Tess 7 januari, 2020 on 20:34 Svara

  Tänk, har följt dig här sedan du hade Elina i magen. En kvinna, mamma och vännina jag inspirerats av. För det som alltid genomstrålat din blogg är hur DU tar beslut utifrån det du anser vara rätt. Hur du inte bara har pratat om hur viktig familj och vänner är utan också agerat därefter. OCH hur du som kvinna står upp för dig, din dotter, hennes vänner, dina vänner. Det är fint. Det är inspirerande. Det kommer jag sakna, MEN samtidigt är jag så glad för att du gör rätt val, rätt för DIG ❤️
  Tack för att jag fått följa dig gör så länge ❤️

 19. Amanda 7 januari, 2020 on 22:29 Svara

  Stort tack för att vi fått följa med på ett ”litet hörn”.❤️⭐️❤️ Kommer sakna din blogg!

 20. Linda 7 januari, 2020 on 23:26 Svara

  Hej!
  Har också följt din blogg lääääänge & gillat både dig & den 🙂
  Synd du ska sluta men du måste ju känna att det är värt det..
  Kram

 21. Ann 8 januari, 2020 on 17:47 Svara

  ❤️

 22. Maria 8 januari, 2020 on 19:08 Svara

  En stor tomhet kommer att infinna sig, iofs har det kommit gradvis så man har kunnat vänja sig. Du har varit motpolen mot allt ytligt vilket verkligen behövs idag. Dina tankar och funderingar har följt med mig i mitt liv, på mitt sätt. En sann inspiratör som står upp för alla människor! 💪 Heja dig och stort tack för alla dessa år ❤

 23. Jonna 8 januari, 2020 on 19:45 Svara

  Känns så knäppt att du ska sluta blogga, jag är 26 år idag och har läst din blogg sen jag var typ 13, 14? Sen innan Elian om jag inte minns helt fel. Då bodde jag varannan vecka hemma hos mina föräldrar och trivdes verkligen inte hos pappa, idag är vår kontakt obefintlig och då led jag mig igenom veckorna hos honom och ångest varje fredag jag skulle dit. Jag läste din blogg och längtade såå efter att vara lika ”gammal” som du och få skapa min egna familj, och verkligen göra allt för att mina barn ska känna sig trygga och HEMMA. Idag är jag som sagt 26 och långt ifrån redo för barn haha, men jag läser fortfarande din blogg och tycker det är så coolt att jag(likt många andra) fått följa dig i så många år. Tur att du finns kvar på insta. :)

 24. Sandra 8 januari, 2020 on 19:49 Svara

  Förstår ditt beslut, men det kommer kännas tomt ❤️ Har följt din blogg sedan Elian låg i din mage 💕🌸 Kram

 25. Emma 8 januari, 2020 on 20:24 Svara

  Som många andra kommer jag sakna din blogg. Följt sedan start i princip. När det bara var du och Englas showroom typ. Ni var båda med i min analys i c-uppsatsen om Bloggarna vara eller icke vara. Tack för alla tips och pepp DU gett. Fortsätter följa på instagram(om du fortsätter där vill säga). Kram

 26. Elin 9 januari, 2020 on 11:11 Svara

  Fin bild på dig ❤️ Gillar din blogg mycket så tycker såklart det är tråkigt att du ska sluta. Får hoppas att den återuppstår en dag istället 🙈 Klart du ska göra det som känns rätt 😘
  Kram

 27. Anna-Lena 9 januari, 2020 on 11:16 Svara

  Förstår det men åh så trist!.. har följt med sedan du väntade elian ju!.. 😱😭men som sagt, är helt enig, det är mkt konstigheter runt detta med sociala medier så förstår helt och fullt🥰🥰 tack för allt du delat, upp och nerturer, massa pepp och inspiration🥰👌🏻

 28. Veronica 9 januari, 2020 on 11:41 Svara

  Tack för alla år med , har följt i nästan 10 år! Fortsätter följa på Instagram!

 29. Evelina 9 januari, 2020 on 12:28 Svara

  Jag kommer också sakna din blogg!!! 💗Men jag förstår dig och är i helt samma tankar. Däremot känner jag samma om instagram, det är också en del av sociala medier som spårat totalt. Så för min del kommer jag fortsätta hålla instagram privat oavsett hur det blir med bloggen. Ju mer man tänker på ovissheten på vilka som faktiskt ser och läser, känns det självklart att försöka hålla barnen utanför det hela. Även om den gränsdragningen också är SVÅR! Vad är att visa för mycket på barnen och vem bestämmer det? Svåra frågor men viktiga att tänka igenom.
  Puss o kram 💖

 30. Birgitte 9 januari, 2020 on 12:42 Svara

  Kommer til å savne bloggen din, har fulgt deg i 10 år! Men jeg forstår deg godt og tenker akkurat det samme selv. Ønsker deg alt godt!

 31. Helena 10 januari, 2020 on 15:58 Svara

  Skjønner veldig godt besluttet ditt, og som alle andre skriver, kommer til å savne bloggen din da den var den første bloggen jeg begynte å lese og eneste jeg fortsatt følger.
  Takk for mange fine år som vi fått følge med «på sidelinjen» i både opp og nedturer❤️

 32. Terese 11 januari, 2020 on 10:37 Svara

  Jag kommer sakna din härliga ärliga blandning av ämnen. Har själv ett barn med diabetes och hittade dig via den vägen. I de frågorna och kämpainsatserna och peppen kommer jag sakna extra mycket. Om du skulle göra om igen tycker jag verkligen det behövs sådana som du som berättar och lär andra om denna jobbiga livsförändring. Tack för allt och stort lycka till! Överväger att skaffa Insta för att kunna följa dig. Varma kramar till dig!❤️
  Ps. Vet du någon annan inspirerande diabetesförälder som bloggar får du gärna tipsa. Följer JuliaK som också är fantastisk.

 33. Sissi 12 januari, 2020 on 10:47 Svara

  Thank You for all these years!
  I found Prinsessans Dagbok when Your Elian was little, and we were little family of three. There were times when life was busy with little ones, but reading Your posts gave Joy! Now we have three kids aged 8,12 and 14. Time has gone so fast!
  All the Best for You and Your family! <3

 34. Marie Engström Johansson 12 januari, 2020 on 19:51 Svara

  Tack för alla år! Har följt dig sen Elian föddes och oj vad det hänt mycket i både ditt och mitt liv under dessa år! 😅 din naturlighet och vardaglighet är precis det som hållit mig kvar. 😊 du är liksom the girl next door, långt bort från alla glammiga influencers precis som jag själv. Gillade även podden! 👌🏻

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna