VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

TREDJE ADVENT

Alltid inför ledighet är det så mycket man ska hinna med. Dagarna känns kortare, eller hur? Men allt handlar egentligen om planering och prioritering.

I år känner jag att det ska bli så skönt med ledigt även om vi tyvärr också har en nattvakt som har julledigt så allt är dubbelt 😅 Men vi kan iallafall ta lugna dagar och de flesta är fyllda med planer med familjen. Mamma kommer! ❤️

Men det är tur man trivs med sitt jobb! Eirik och jag på seminar förra veckan, riktigt bra var det. Här bakom oss, på Latter på Aker Brygge i Oslo föll jag för min E så jag trivs väldigt bra härinne med alla minnen. Vi dejtade ofta här när jag var gravid med vårt första barn också. Latter betyder skratt på norska.

Visst kör man lite julig stil nu då snön är borta? Jag vill så gärna ha en vit jul med massa snö utanför. Det är något jag saknar med att bo i Oslo och inte i Sundsvall.

I fredags köpte vi massa sushi och jag köpte färg och målade färdigt hela vardagsrummet i dempet sort. Älskar ron färgen ger!

Sen vaknade jag till pannkakor som Ella gjort lördag morgon. Hon och Eskil såg film och jag fick somna om!

I lördags var vi på julmarknad med Aller. Så himla bra anordnat ❤️

Strax börjar en ny vecka så jag ska försöka sova lite. Stor kram ❤️


Annons

Kommentarer


  1. Cissi 16 december, 2019 on 16:57 Svara

    Vad heter modellen eller har du länk till dina fina lackskor? Sååå snygga 😍 Försökt leta men hittar bara att de är från Bianco men kan inte hitta dem vidare sen vilka just du har? 🙏😍🥰 Kram 💓

    • prinsessansdagbok 6 januari, 2020 on 08:55 Svara

      Förlåt sent svar! Älskar de själv men de finns tyvärr inte i butik nu, annars hade jag haffat ännu ett par! KRAMAR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna