VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

GOLVAD

Vet ni va? Sista tiden har varit så tuff. Jag har hört andra säga att de är tröttare på hösten. Saker känns tunga. Jag brukar inte ha något problem just på höst / vinter men efter år av sömnlöshet och med äldre barn. Jag är bokstavligen golvad.

Jag försöker finna kraft att skriva en söknad också så vi får sova fler nätter. Men energin har inte funnits. Inatt sov jag två timmar och var sen på heldagskonferens. Massa bra inlägg. Alla var på 8 minuter var. Det var några av de som gav rysningar, de berörde ordentligt.

Jag blev så rörd och stärkt av ett inlägg om kvinnlig ledelse och insåg att jag hela livet begränsat mig själv på ett vis jag omedelbart ska sluta upp med.

Sträck på er alla därute och var stolta över just de ni är ❤️💪🏼


Kommentarer


 1. Anna 9 december, 2019 on 05:22 Svara

  Ta hand om dig så du kan ta hand om dina barn..bloggen kan vänta

  • prinsessansdagbok 6 januari, 2020 on 09:04 Svara

   <3 ja!

 2. Nettan 10 december, 2019 on 21:46 Svara

  Hoppas du fick ligga där och vila en stund i värmen från brasan! :-)
  Söknad? Betyder det ansökan? Har ni blivit av med er natthjälp :-( ??

  • prinsessansdagbok 6 januari, 2020 on 09:04 Svara

   Ja ansökan, man måste hela tiden söka om hjälp även om sjukdomarna är kroniska… Samt att vi vill sova mer :) KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna