VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NO MORE FUCKS TO GIVE

Åh jag har faktiskt saknat att blogga! Men det har inte fungerat från telefonen och då blir det lite svårt att få med bilder i inläggen.

Smarrig pizza på Baltazar med min Zryan ❤️ Märks det att jag älskar italienskt?

Elin och jag såg showen tillsammans!

I helgen har det varit två stora händelser. Jag fick äntligen se den fantastiska håll käften showen – No more fucks to give. Mia Skäringer, jag älskar dig och det du gör. Att få sitta där och se dig prestera varje sekund. MAGISKT. Direkt efter showen begav jag mig till Optimal Norges 10-årsjubileumsfest och firade med vänner, familj och tidigare kollegor och kunder. Lördagen blev ganska lugn hos oss med regnväder ute och  take away hamburgare inne.

I höst har jag velat mycket fram och tillbaka med bloggen. Jag känner att det börjar gå mot slutet nu och som ni säkert märkt så är jag mest av allt på Instagram. Men jag kommer fortsätta lite till. Hoppas ni hänger med mot slutet. Det är några inøägg jag ”lovat” er som ni frågat om och de kommer jag leverera. Men påminn gärna om saker ni vill jag ska skriva om så jag får med allt.

Ni har gjort det roligt att blogga och ni har varit anledningen att jag fortsatt i så pass många år som jag gjort. TACK snälla ni för det!


Kommentarer


 1. Carina 18 november, 2019 on 19:36 Svara

  Kommer sakna din inlägg, känner som man ”känner ” dig nu efter ett antal år ❤️. Men allt har sin tid & tur man får fortsätta hänga med dig via Instagram 😊

 2. Cissi 18 november, 2019 on 19:46 Svara

  Neeej men vad tråkigt 😥 Men glad att få följa dig på insta 💓 Du ger sådan inspiration så utan dig känns sociala medier tomt ! Stor kram till dig ❤

 3. Marie 18 november, 2019 on 20:44 Svara

  Kommer sakna inläggen men är glad över att få följa dig sålänge! Vi ses förhoppningsvis fortsatt på insta lång tid framöver. Oavsett tack tack tack! Tror inte du förstår hur mycket glädje du givit.

 4. Katarina 18 november, 2019 on 22:41 Svara

  Neeej va synd😭… Du är den enda blogg jag aldrig tröttnat på!! Går ofta tillbaka och läser💎. Massa kramar😍😍

 5. Frida Nordlund 19 november, 2019 on 07:43 Svara

  Åh vad synd! Du är den enda som jag verkligen följer o aldrig tröttnar på❤️ Givetvis ska du göra det som känns bäst för dig, men du kommer vara saknad. Jag har med värme, glädje o sorg följt dig och din fantastiskt fina familj❤️

 6. Madelene R 19 november, 2019 on 10:44 Svara

  Men vad jag kommer sakna din blogg, har följt dej sen jag var nybliven mamma och det är ju 12 år sedan nu….haha…hjälp! Hoppas att du fortsätter med ditt vardagliga blandat med mode och familj och diabetes på Instagram! <3

 7. Annie 19 november, 2019 on 12:05 Svara

  Åh nej! Vad tråkigt, har följt dig så länge så det känns som att man ”känner” dig lite. Men förståeligt, allt har sin tid. Kommer verkligen sakna att få följa dig & er, i livets alla skeden, du har gett & inspirerat så mycket, TACK!

 8. Maria 19 november, 2019 on 12:14 Svara

  Åh vad jag kommer att sakna din blogg. Hoppas att vi får fortsätta att följa med på instagram. Du är en sann inspirationskälla med många kloka tankar som sprider sig vidare iallafall hos mig.

  Stor kram och tack för att vi fått följa med så pass många år ❤

 9. Frida 19 november, 2019 on 12:49 Svara

  Åh vad jag kommer sakna din blogg och dina fina och ärliga texter, du är i princip den enda bloggen jag följer nu förtiden. Har följt dig sedan du började blogga. Tack❤️

 10. Johanna 20 november, 2019 on 06:51 Svara

  Kommer verkligen att sakna din blogg! Jag läser ca 3 bloggar och din är en av dom.
  Du är en sann inspirationskälla vad gäller vardagslivet, mammalivet, jobblivet, inredning och stil. Det har varit så givande att följa dig här på bloggen och självklart kommer jag fortsätta följa dig på Instagram.
  Tack för allt du delar med dig <3

 11. Karin 20 november, 2019 on 13:19 Svara

  Åhhh nej vad tråkigt 😥 Men förstår dig det tar säkert mkt tid. Har följt dig sedan du började blogga. Du har en sån bra och ärlig blogg tack ❤️

 12. Anna 20 november, 2019 on 22:36 Svara

  Tack för allt du gett! ❤️ Jag har följt dig från start, sjukt många år nu haha! Du är fantastisk, kram

 13. Jessica 23 november, 2019 on 21:03 Svara

  Åh jag kommer med sakna din blogg massor, har följt dig genom alla år 🙏🏻 Du är en av två bloggar jag fortf följer 😍
  Jag förstår dig dock så väl, men är glad jag kan fortsätta följa dig på instagram. Kram ❤️

 14. Nettan 29 november, 2019 on 20:41 Svara

  Åå nej 😔 kommer saaaaakna din blogg! Läst sen du va föräldraledig med Elian. Men det måste kännas rätt för dig! Hoppas få se/höra dig i andra kanaler 🥰 Kanske lite videoklipp igen!? Kram

 15. Elin 5 december, 2019 on 20:37 Svara

  Åh va sorgligt! Du får börja vlogga istället då 😉
  Nej men jag kommer verkligen sakna din blogg om du slutar, kram fina du.
  ❤️❤️❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna