VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

EN TID ÄR SNART ÖVER I VÅR FAMILJ..

Imorse startade jag dagen med FN markering i Eskils barnehage en snabbis.

Det känns overkligt att vi ”snart” bara har barn i skolan. Färdiga med barnehage. Tonåring. Vart tog livet vägen? Det är livet som pågår med tvätthögen som aldrig krymper, tjatet om samma saker dag efter dag och skratten och kärleken man delar i familjen. Varje morgon man frågar barnen om de sovit gott. Varje ”ha det”, ”vi ses sen”, ”jag älskar dig” är livet här och nu.

Trots sömnlöshet, bråk och stress så är jag ändå närvarande. Trots rutiner, vad ska vi äta idag och att man egentligen inte orkar eller hinner allt man vill. Att vara närvarande behöver inte betyda man är perfekt eller gör allt man borde. Det handlar om kramar, samtal, förståelse, kärlek och förlåt.


Kommentarer


 1. Carina 24 oktober, 2019 on 20:58 Svara

  Ja det är lite skrämmande vad fort det går. Jag tyckte tiden på förskolan med mina 3 var ganska lång. Men så fort dom började skolan hände något & helt plötsligt står vi här med 3 tonåringar på högstadiet 😏

 2. Elina 27 oktober, 2019 on 07:47 Svara

  Så sanna och kloka ord! 🧡

 3. Frida 30 oktober, 2019 on 08:38 Svara

  Du är så klok❤️

  Ett litet tips, Peter Jihdes nya dokumentär https://www.viafree.se/program/dokumentar/toppar-dalar-en-aventyrsresa/sasong-1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna