VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

❤️

Igår blev vi bjudna på god mat hemma hos min kollega Eirik efter jobbet. Så när jag kom hem sov hela huset.

Idag åt vi lunch med en byrå vi jobbar med. Sen i eftermiddag hämtade jag Eskil, kramade alla barnen och njöt av en vanlig vardag med barnen. Inget slår det! Men man behöver andas ibland och uppskatta vardagslivet. Tycker jag. Bara en dag borta efter jobbet så känns det i hela kroppen. Att man saknar familjen.

Nu ska jag slå ihop jobbdatorn och se lite Bonde Söker Fru tillsammans med Ella. Så mysigt program! Efter 15 år i Norge föredrar jag ändå de svenska produktionerna. Jag försöker prata svenska men blandar hej vilt. Jag måste skärpa mig med språket och prata mer ren svenska.

Njut er kväll!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna