VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

SNART HELGMYS

Jag har verkligen varit låg sista tiden. Känt att det var tufft att vara i Sverige och sen komma hit. Sen har regnet öst ned och jag har varit allmänt trött och så aktiviteter och möten eller långa samtal med barnen efter jobbet. Kommunikation är verkligen nyckeln och jag är så tacksam att barnen är så öppna med mig. Det är så viktigt för att kunna stötta i stort och smått.

Men nu är helgen i sikte! Den är så välbehövd och ikväll i Es famn i soffan kände jag att vad som betyder allt. Familjen, vi, vårt liv.

Idag var jag på seminar (Den store annonsørdagen) hela dagen och även i kundmöte mitt på dagen. Mitt jobb är så himla roligt💗


Annons

Kommentarer


 1. nettan 11 oktober, 2019 on 10:16 Svara

  Kan känna igen mig i känslan du beskriver <3 Trots att den egna familjen såklart är det viktigaste man har så betyder det även mycket (iaf för mig) att ha mina egna syskon/föräldrar/kusiner ect nära. Min man och jag är från olika ställen i Sverige och har inte mer än 3 timmar mellan våra "ursprungsfamiljer" men det är endå den där vardagskänslan med familjen vi saknar. Att kunna titta förbi spontant, kunna ta en promenad en vardagskväll, kunna få hjälp med barnen en kort stund när något kör ihop sig ect. Men inser ju att oavsett var vi bor så kommer det kännas såhär för en av oss. Försöker tänka att barnen får en annan slags relation till mor/far-föräldrar när man åker dit över lov och helger. Det blir mer sammanhängande tid tillsammans och på det sättet nästan en närmare relation (fast mer sällan).
  Nu bor vi sedan några år tillbaka i min hemstad, men innan dess gjorde det typ fysiskt ont i kroppen att lämna efter ett besök och kunde känna mig låg långt efteråt. Så förstår din känsla så väl!
  Hoppas ni får en mysig helg!
  Kram

 2. Terese 13 oktober, 2019 on 09:40 Svara

  Så värdefull insikt som man behöver landa med ibland. Vi har också föräldrar på långt håll och det är hjärtskärande ibland. Samtidigt tror jag det blir starka och kvalitativa band. ❤️
  Himla fin tröja du har! Gillar både färg och tjockleken! Något du kan tipsa om?😃
  Tack för en fin blogg! Fortsätt med din härliga blandning, högt och lågt. Dina inlägg stöttar mig i vardagen så hoppas vi kan ge dig styrka tillbaka!🤗

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna