VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

EN AV ALLA DESSA MÅNDAGARNA MAN FÅR ..

Igårkväll blev det iskallt ute och imorse vaknade vi till frost. Ovant🙈 Fler än jag som kollar av vad som behöver handlas och vems fötter som växt tre storlekar på en kvart? Puh! Fyra barn hade varit överkurs för mig samtidigt som man jonglerar arbete, hem, äktenskap, vänner (hamnar oftast på is känner jag, som träningen…)

Ikväll kom jag hem till sovande fyraåring (snart fem!!) och åt sen middag medans barnen satt och gjorde läxor och jag jobbade vidare. Vissa perioder är mer hektiska än andra och jag sitter i FAU på Elians ungdomsskola. Det känns viktigt så det var värt att bara få en halvtimme med Eskil innan jag och E bytte av varandra i bilen. Han hade kört till cheerleadingen. Livet blir nog aldrig så hektiskt som nu.

En dag växer inte tvättkorgen sig full dygnet runt och ingen ber om en smoothie eller behöver prata precis när man tänkt sova. Jag tror faktiskt den bästa tiden är precis just nu.


Annons

Kommentarer


 1. Johanna 7 oktober, 2019 on 23:43 Svara

  Tänkvärt. Så fint skrivet!
  Tycker verkligen om din blogg ♥️ Följt dig/er sen Elian var nyfödd!

 2. Veronica 8 oktober, 2019 on 07:38 Svara

  Du beskriver hverdagen så fint og får meg ofte til å tenke! Blir så sliten av den sjongleringen med hverdag/barn/hjem/mat/aktiviteter/mann/venner og tusen andre ting og føler oftest at jeg sitter igjen på kvelden med en følelse av utilstrekkelighet..samtidig er det jo akkurat dette jeg alltid har ønsket meg! Og det er du flink til å minne meg på:-) Fy, så trist det blir når huset er tomt om noen år!!! Må bli flinkere til å sette pris på akkurat denne tiden!

 3. Charlotte 8 oktober, 2019 on 19:25 Svara

  Exakt samma här – såå otroligt hektiskt och ett evigt pusslande men de tider tillsammans blir extra fina😍

 4. C 8 oktober, 2019 on 20:12 Svara

  INGEN får mig att stanna upp och reflektera som du – helt otroligt. JA, det är nu det pågår. Det där livet. Vilken grej!

 5. Elina 9 oktober, 2019 on 13:59 Svara

  Behövde läsa ditt inlägg just precis nu! Så mycket att göra hela tiden och känner mig ofta otillräcklig. Vill ju hinna stanna upp och njuta av barnen också. Typ skippa tvätten/disken/dammsugningen och göra nåt med de istället ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna