VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

ENKELT MIDDAGSTIPS

Ett snabbt vardagstips från mig är att använda de tortillas som blir över efter en tacomiddag och göra pizzor!

Alltid osten innan toppingen! Man kan använda creme fraîche om man inte har pizzasås. Jag älskar att ha kronärtskocka på och helst färska champinjoner men ofta är detta något som rensar kylen så idag blev det skinka, italiensk salami, oliver och fetaost på min i tillägg till kronärtskocka. Barnen valde sina egna varianter.

Brukar ni redan göra såna här pizzor?

Imorgon ska vi besöka kära vänner och ikväll blir det soft kväll efter en vakennatt då diabetesen inte alls ville uppföra sig. Vi hade Wahlgrenskväll med bara tjejerna uppe i soffan med sleepover med både stora och små igår. Så mysigt!

Njut er kväll! ❤️


Kommentarer


 1. Cissi 3 oktober, 2019 on 20:01 Svara

  Jaa, vi gör sånna pizzor 😃😋 Använder tacosås eller krossade tomater på brödet, sedan massor av riven ost. Har oftast skinka eller tacofärs ovanpå. Och lök, tomat m.m. Brukar lägga på picklad rödlök och guacamole på min pizza (efter att den varit i ugnen) 😍

 2. Johanna 4 oktober, 2019 on 18:30 Svara

  Jaaa, så enkelt och gott. Brukar vi också göra👌. Finns även i tacohyllan lite tjockare pizzatortillas.

 3. Li 4 oktober, 2019 on 19:33 Svara

  Vilken temp och tid är lagom?

 4. Johanna 6 oktober, 2019 on 10:48 Svara

  Bra tips! Tack ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna