VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HÖSTLOVET LEVERERAR

Höst och oktober! Så mysigt 🍂🍁

Igår fixade vi hemma hemma så terassen är helt tom och sen var vi på en liten cykeltur. Eller Eskil cyklade och jag sprang efter. Men den gav upp den lilla cykeln som alla tre barn lärt sig cykla med. Nu behövs en större, han cyklar jättebra!

Sen såg jag färdigt den norska serien EXIT igårkväll och bara njöt lite egentid, antar att serien kommer på SVT sen. Den är väldigt galen, samtidigt som jag inte är speciellt förvånad.

Ett citat som fångade min uppmärksamhet idag!

Idag startade vi dagen med ögonläkartid klockan 10 så vi ställde klockan och är lite sega nu. Att ha på musik, tända ljus och bara mysa inne när det är småkallt och grått ute är riktigt mysigt. Jag försöker tänka att det är helt okej att varva ned när man har semester. Det känns som det är rätt för barnen också. Ella har haft sleepover och de gör yoga challenge härhemma nu, så söta!

Ikväll ska vi ha ”Wahlgrenskväll” härhemma med de fina vännerna vi spelade in reklamfilmen i Trysil med. Vi fick faktiskt se hela reklamfilmen igårkväll, så coolt att se de 3 minuterna det  blev av två dagars filminspelning.

Njut er dag!


Kommentarer


  1. Cissi 2 oktober, 2019 on 13:12 Svara

    Åh vart är din kavaj ifrån? Ny? 😍🙏

    • prinsessansdagbok 3 oktober, 2019 on 22:14 Svara

      Från hm, inte ny.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna