VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

SÅ KOM HELGEN..

Godmorgon lördag!

Det har varit en tuff vecka med feber och illamående. Jag hade låsningar som gjorde att det slutade i migrän igår. Mängderna jag drack var helt galna, jag tror jag måste ha druckit sex liter? Kroppen var helt uttorkad kändes det som. Som tur var hade jag bokat tid hos min kiropraktor på torsdagskväll då jag äntligen såg ett samband mellan mående och låsningar efter att ha suttit mycket stilla efter operationen. Jag gör så ofta såhär, kommer dit för sent. Tidigare när jag arbetade på Optimal Norge så hade jag Ryenklinikken en trappa upp och vi hade dessutom en behandling i veckan på arbetstid. Men nu, nu måste jag bara skärpa mig och underhålla kroppen en gång i månaden. Kombinationen överrörlig och drabbas av låsningar är inte rolig, men jag känner att det hjälpte igår även om jag fortsatt är trött och mör.

Jag hade så sett framemot aw med tjejerna igår med good mat, trevliga samtal och ja allt det jag älskar med att möta just de tjejerna. Men jag lyssnade på vad kroppen och det var rätt beslut med facit i hand.

Här skiner solen och luften är sådär ren ute. Så himla mysigt att ha lugna morgnar tillsammans med kaffekoppen i ena handen och Eskils hand i den andra. Men nu vaknade storebror så handen är just nu upptagen då de spelar lite Playstation tillsammans. Ella sover borta så det är jag och killarna härhemma.

Chokladmackor när blodsockret är lågt och det är lördag ❤️

Njut er dag!


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna