VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

DET HÄR MED SVART KÖK..

sort_kjokken

Så kom hösten och med den en del feber. Idag har jag hemmakontor så jag inte ska smitta kollegor. Imorgon tänker jag vakna frisk och rask, att dricka mängder av vätska hjälper!

sort_kjokken_ikea

svart_kok

robotstovsuger

Hoppas ni har en bra dag? Jag kommer ihåg att innan vi gjorde vårt kök och jag vågade välja mörkt kök så var det många som skrev att det blir många märken av barnfingrar osv… Jag visste det när vi valde det återvunna köket från IKEA. Nu i efterhand så är jag enig, man behöver ofta torka av vissa lådor och förstås kylskåpet som öppnas och stängs säkert hundra gånger varje dag? Men samtidigt tänker jag på hur sällan jag tvättade vårt vita kök som inte var högglans i radhuset? Högglans måste man nog tvätta och polera ofta kan jag tänka mig.

Slutsatsen blir är att jag är nöjd med vårt val och att jag är glad vi får rena skåpluckor ”på köpet” 😉

Ha finaste dagen!


Annons

Kommentarer


 1. Pauline 17 september, 2019 on 21:04 Svara

  Skulle du kunna berätta vad är materialet på arbetsbänket? Fint kök ni har😊.

 2. Jenny 18 september, 2019 on 14:10 Svara

  Så himla snyggt och stilrent kök! Är så imponerad att du vågade gå mot strömmen – och vilket resultat det gav!😍

  • prinsessansdagbok 19 september, 2019 on 10:15 Svara

   Åh TUSEN tack! Så kul att höra :)

 3. Maja 19 september, 2019 on 21:13 Svara

  Hej! Era fina svarta lampor som sitter på kaklet i köket. Vart är de ifrån? Superfint kök verkligen. Kram!

 4. Marie 21 september, 2019 on 06:08 Svara

  Erat kök är så snyggt! Vi bytte kök för 2 år sedan och har vitt.. jag torkar av lådorna flera ggr veckan och är sugen på svart nu för de är så snyggt! Tycker de syns på vitt också om de är smutsigt men de kanske är för att jag synar 1-2 DM ifrån 😂😅. Ha en fin helg! Hoppas ni får sova ❤️ Kramar

  • prinsessansdagbok 21 september, 2019 on 08:44 Svara

   Haha då är du noggrann 😉

   Men har du kakel? Annars måla en vägg matt svart till vita köket så ska du se du får en fin känsla! Vilken färg är bänkskivan? KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna