VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

HUR MAN ORKAR?

IMG_8329

Nyvaken och ganska svullen kring ögonen plötsligt. Jag tror jag sov tungt inatt då vi hade nattvakt. Inatt och helt till måndag blir det nattvak och ja vakande dygnet runt zzz. Ni är många som hört av er pga senaste avsnittet av Sofias änglar i Sverige. Jag förstod det handlade om en liten baby som fick diabetes1. Mitt hjärta blöder för varenda en som ska behöva få denna skitsjukdommen. MEN jag tror hoppet vi får leva på nu är pengar och forskning. Barnen ska INE ha det som de har det nu när de flyttar hemifrån. Tekniken ska ta igen sjukdomen och hjälpa mycket mer till än det manuella man gör nu..

 

Jag fick en kommentar med frågan hur man orkar vidare när man har en stor börda och får lite sömn. Svaret är enkelt på ett vis: man orkar inte. Men svaret hur man kommer vidare bäst möjligt kan jag blogga om om ni önskar det? Sen är ju ett annat svar att man gör allt för sina barn. Då bara gör man.

Men om fler vill veta hur jag tänker och har gjort här så skriver jag ihop ett inlägg så kanske fler kan inspireras. Ni är garanterat MÅNGA vardagshjältar därute. Alla vi som uppfostrar barn till denna värld med all vår kärlek och energi vi kan ge är hjältar! Glöm inte det, även om du glömde skicka med termos till utflykten, inte hann tvätta tonåringens favoritkofta eller glömde bort en avslutning på sommarskolan så är det allt du gör som räknas!

IMG_8351

Fluffigaste håret? Jag försöker minimera plattångsanvändandet. Men trivs inte med så stort hår, jag känner mig som ett stort hår hela jag.

IMG_8342

Jag dammade av en klänning jag använde mycket kring ju idagl, hade helt glömt den. Den blir fin med stickad tröja i höst. 

 

 

Pepp åt er alla!

Kram från mig


Kommentarer


 1. Evelina 12 september, 2019 on 20:07 Svara

  Du är så snygg!!!
  Håret kommer kännas bättre ju längre det blir tror jag, ju mer längd desto mer tyngd desto plattare ☺️😂 oavsett såå fin och jag tycker du passar i fluff (även om jag inte alls tycker det ser stort eller fluffigt ut – bara fint! 👌🏻)

 2. Anna 12 september, 2019 on 20:23 Svara

  Å jag önskar mig inget annat än fluffigt hår 🙈

 3. Sandra 12 september, 2019 on 22:17 Svara

  Mitt hår är så tunt så jag skulle kunna dö för ditt fina hår! Kan inge du köpa dubbelt av alla kläder du handlar och skicka det andra plagget till mig 😂 Du är helt galet snygg varje dag!

  • prinsessansdagbok 15 september, 2019 on 10:04 Svara

   Haha så himla rolig idé :) KRAMAR

 4. Mamma till son med d1 13 september, 2019 on 09:41 Svara

  Ja snälla, blogga om det! 🙏🏻❤️ Behöver alla tips och råd vi kan få!

  • prinsessansdagbok 15 september, 2019 on 10:04 Svara

   <3 Kärlek!!

 5. Maria Lanner 13 september, 2019 on 16:15 Svara

  Du underbara människa, du är inspiration! Vill gärna läsa inlägg om hur man orkar och kommer bäst vidare! Hälsningar Maria

  • prinsessansdagbok 15 september, 2019 on 10:04 Svara

   KRAMAR

  • Terese 15 september, 2019 on 18:15 Svara

   Jag håller med om ovan, villfarna veta mer på tips hur man kommer vidare. Att hotta tröst och styrka när ledsamma tankar kommer över en.
   Tack för en väldigt fin, varm och härlig blogg. Gillar variationen av högt och lågt, tips och mode.👍

 6. Lena 13 september, 2019 on 19:15 Svara

  Instämmer helt med föregående inlägg. Du är en inspirerande och beundransvärd person som jag tycker mycket om att följa.
  Lena från Göteborg

  • prinsessansdagbok 15 september, 2019 on 10:04 Svara

   Vilka fina ord, TACK snälla du!! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna