VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

HÖSTSTIL

josefineaamodt_dagensoutfit

Garderoben ändras i samma stund som säsongen ändras. Jag gillar att ändra nyansen till vinrött eller mörkare nyanser på naglarna och att förlänga sommaren lite med sommarplagg men att lägga till boots, stickad tröja över en sommarklänning eller en tunnare kappa som jag gjort idag. 

Det känns ärligt talat lite smådeppigt att det blir mörkare och kallare nu, hur vacker hösten än kan vara. Jag var inte helt klar med sommar och varma nätter.

josefineaamodt

Imorse startade jag dagen med ett möte med många deltagare. Att presentera är både min favorit och min värsta sak att göra. Drömmen vore att gå en kurs hos bästa Elaine Eksvärd. Det gick bra, jag vet att det vi har är något som intresserar men det är min teknik jag skulle vilja fila på. Att gå i möten är det bästa jag vet, men att hålla en ren presentation tränar jag på att tycka om. Men jag klappar mig själv på axeln idag också, man behöver göra det!

I Oslo vräker regnet ned ikväll och jag ska klappa ihop macen för idag. En lång dag jobbmässigt och jag behöver mina pauser för att hålla motivationen uppe. Njut er kväll!


Kommentarer


 1. Veronica 11 september, 2019 on 20:16 Svara

  Fina du!
  Har följt din blogg sedan jag var gravid med äldsta barnet hösten 2008. Har nu tre barn. Är fascinerad över hur du orkar med allt ni går igenom med diabetes, oro och sömnlöshet. Vi har också haft rejält tuffa tider med bl a sjuk dotter och till slut har jag blivit sjuk, orkar inte jobba heltid, ingen energi. Har du nåt tips, hur håller du näsan över vattenytan? Tack för allt du delar och för fin blogg!

  • prinsessansdagbok 12 september, 2019 on 13:38 Svara

   Hej fina du. Tack snälla för att du hängt med SÅ länge :) <3 Svaret är nog inte så enkelt. Svaret är väl att man inte orkar egentligen, men att prioritera sig själv för att orka är ett av tipsen. Jag ska blogga om ämnet, tack för tips! KRAMAR

 2. Veronica 12 september, 2019 on 19:56 Svara

  Tack, ser fram emot det blogginlägget❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna