VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

LÄKARDRÖMMEN HAMNAR PÅ HYLLAN…

IMG_8234

IMG_8232

Såhär bra trivs jag med min kollega som jag ofta går i möten med! Vi hade ett riktig kick ass möte idag om man får säga det själv, det får man väl? Det är så viktigt att få energi på jobbet, man spenderar ju så många timmar där varje dag. Ibland undrar jag om jag ska skola om mig, bli läkare? Men då verkar stressen vara helt galen? Så synd att både jordmor och läkare som jag kunde tänka mig utbilda mig som innebär en vardag som skulle göra det omöjligt med turnus nu som jag redan sover så lite. Jag är otroligt tacksam över alla som arbetar inom sjukvården!!! Som viger sina liv åt andra trots dåliga arbetsvillkår. Jag är sjukt imponerad över er.

Jag tror inte min kropp tål en enda nattvakt, så jag får lägga de drömmarna på hyllan. Doulakursen var bokad och klar, men så fick Eskil diabetes1… Doula var min plan som gjorde att jag kunnat varva nuvarande yrke med något som hade med förlossningar att göra då jag velat bli jordmor sen jag födde mitt första barn 2006.

Nu snurrade jag in i ett ämne jag inte tänkt blogga om ikväll, men så blev det. Här börjar roen sänka sig och jag har fått till en snabb prommis i eftermiddag. Imorgon är det två veckor sen stygnen togs bort = jag får börja träna igen. Planen är att springa, yoga och träna styrka hemma. Har bestämt mig för tre gånger i veckan, ett mål som känns väldigt överkomligt.

Hoppas ni njuter er kväll!


Kommentarer


 1. Johanna 10 september, 2019 on 22:06 Svara

  Jag jobbar inom vården och har nu sagt upp mig och känner att det får vara nog nu. Gillar egentligen jobbet men det är alldeles för mycket att göra, för lite tid och resurser för att ta hand om alla patienter på bästa sätt. Mår dåligt och har fått sämre hälsa pga mitt jobb, ångest och varningstecken på utmattning. Känner att det inte längre är värt det. Dessutom är lönen kass. Många som utbildar sig vet inte vad som väntar, man lägger ner massvis med tid och pengar på en utbildning som sedan inte lönar sig utan man får jobba ihjäl sig för ingenting. Något är allvarligt fel på sjukvården idag.

 2. Kattis 11 september, 2019 on 08:53 Svara

  Tur vi har drömmar iallafall.
  Det skiner verkligen om dig på bilderna. Och håret har blivit långt igen.

  Ha en bra dag!

 3. Maria 11 september, 2019 on 15:32 Svara

  Hej! Var är din fina svarta väska ifrån?🌸Kram

  • prinsessansdagbok 11 september, 2019 on 17:23 Svara

   Hej, den är från hm för många år sen men blombandet köpte jag i år på Gina Tricot. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna