VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

SUNDAY WITH FRIENDS

IMG_8068

Idag var det min sovmorgon! Jag älskar att veta att jag kan sova ut, men det är sällan det går så bra. Men att inte behöva kliva upp när Eskil slår upp sina små blå är ljuvligt. Jag somnar oftast om en timme ungefär, sen vill kroppen upp och sträcka på sig. Det är inte såå långt tills alla sover länge härhemma. Det var något vi tänkte på när vi valde att satsa på en liten trea. Att vi äntligen fått börja sova längre i helgerna. Men så kom oavsett diabetes1 och knackade på och då var det lite hejdå sömn oavsett. Men då låg Eskil redan i min magen och var ungefär halvklar. Vad skulle vi gjort utan honom? Han gjorde verkligen familjen komplett, sådär klyschigt som man oftast säger det.

IMG_8139

Jag trodde aldrig att det skulle kännas rätt att Ella skulle bli storasyster. Men plötsligt gjorde det det och vilken stora- och lillasyster hon är.. Omtänksam, otroligt tålmodig, rolig och väldigt kärleksfull. Att ha sitt eget lilla gäng är verkligen livets liv. Är tacksam varje dag ( och utsliten ;-))

 IMG_8127

Vi var bjudna på middag idag. Hos en av de som är med och skapar nyaste färskaste Kaptein Sabeltann filmen, alltså Eskil glädjer sig SÅ mycket till premiären!

hjemmelaget pizza

Maten var SÅ god och sällskapet så trevligt att ingen ville hem. Men vardagen kallar!
parmapizza

Hoppas ni haft en fin helg?


Kommentarer


  1. Majsan 14 september, 2019 on 14:36 Svara

    Så fin och mysig din jacka ser ut. Får man fråga vart den är ifrån?

    • prinsessansdagbok 15 september, 2019 on 10:04 Svara

      Tack! Det är många år gammal från Lindex. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna