VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

HEJ HÖST!

sort_kjokken_ikea

Hösten och regnet bara damp ned i Oslo nu när vi är inne i september månad. Har ni också höst där ni är? Regner öser ned och jag har hämtat Ella på cheerleading och hämtat ut lite diabetessaker på posten. Apropå diabetes så var Diabetesforbundet hemma hos oss i eftermiddag och gjorde en intervju. Det kommer ut redan imorgon, då länkar jag saken.

IMG_7630

Ögonen läker bra, tacksam över det.

Jag ser serien Riviera och njuter lugnet lite varje kväll, älskar de stunderna. Men tycker verkligen att livet rusar förbi. Hinner man liksom njuta? Eller är det stunderna när man drar in barnets doft i dess nacke medans de gör läxor, en stolt unge som uppnått något de tränat länge på eller att se att barnen blir starka, trygga och goda individer som är livet? Att se de lära sig krypa, prata, gå, få vänner, ge omsorg, börja skolan, välja sin väg i livet och slutligen skal man liksom bo utan barnen? Det är för stort att ta in. Så man gör precis som bebisarna. Tar en sak i taget. Först rulla, sen sitta, sen krypa, sen gå. Inte allt på en gång.


Kommentarer


 1. Maria 4 september, 2019 on 20:33 Svara

  Hej Josefine! Kan det fina Inglot-nagellacket ha nummer 661?🌸Kram

  • prinsessansdagbok 4 september, 2019 on 22:14 Svara

   660!! KRAM

   • Maria 5 september, 2019 on 08:42 Svara

    Tack!🌸Kram

 2. Anna 4 september, 2019 on 22:03 Svara

  Fortfarande sommar här i Maryland, 32 grader och soligt, real feel 37.

 3. Mia 5 september, 2019 on 20:19 Svara

  Så modig du är som vågade operera ögonlocken. Jag har själv tunga ögonlock. Min farmor opererade sina när jag var liten.

  Snälla kan du inte göra ett sammanfattande inlägg. Hur gick du tillväga? Gjorde det väldigt ont? Före efterbilder när du känner att det läkt och svullnad lagt sig.
  Fick du betala för op själv (kostnad typ?) eller via sjukvården (hur gjordes bedömning för att få op)

  Skulle så gärna vilja veta mera.
  Det ut som det läker så fint för dig!
  Tack för fina bloggen du har!

 4. Maria 6 september, 2019 on 10:45 Svara

  Känner exakt likadant. Just nu är jag föräldraledig med nr 2 och dagarna bara avlöser varandra. Jag förstår att det kommer att fortsätta gå i rasande tempo framöver. Försöker, precis som du skriver, att snusa i nacken på båda och skratta så mycket som möjligt tillsammans ❤ Du beskriver det så fint ✨

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna