VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

SMÅ PROBLEM

802220F9-9916-4E64-B1B1-A4AA6A3ACC8C

Ibland får jag riktig skrivkramp. Att skriva om spårvagnar som är fulla och att man blir irriterad över det känns så futtigt i jämförelse med så mycket värre problem. Men tänker man så kan man ju aldrig blogga något. Så jag ”skriver det högt” att jag inte alls gillar att spårvagnen är så full att man står alltför nära varandra att man andas i andras ansikten, folk drar i ens hår och trampar på ens skor. Puh.

Veckan är igång och alla aktiviteter började förra veckan för barnen. Alla ni med några barn vet hur hektiskt det är. Man sitter knappt ned, jo på jobbet haha.

IMG_7516

Igår körde jag grönt som ni ser. Det är ganska kul att köra ton i ton och jag blir glad av färg även om jag som blondin trivs väldigt bra i svart. Tur man kan variera. Det gör så mycket med humöret tycker jag, att man trivs i sin outfit. 


Kommentarer


  1. Maria 3 september, 2019 on 22:27 Svara

    Hej Josefine! Kan det fina Inglot-nagellacket ha nummer661?🌸Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna