VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

HELGđŸ–€

Myshelg med familjen!

Vi har hĂ€ngt med Es bror med familj flera helger i rad nu. SĂ„ mysigt nĂ€r alla kommer sĂ„ bra överens ❀ Efter jobbet pĂ„ fredagen var jag helt urladdad. Skadade mig lite sista svĂ€ngen pĂ„ cykel och strĂ€ckte nacken sĂ„ Voltarol krĂ€m Ă€r min bĂ€sta vĂ€n just nu.

Åt en mysig lunch i solen med min kollega i fredags ☀

Helg och kaffe Àr smÄ saker jag uppskattar sÄ mycket! Att kÀnna doften av nybryggt kaffe hemma betyder helg. I veckorna dricker jag alltid första koppen pÄ jobbet.

Man fÄr aldrig nog av Hennie! Inte de tvÄ Àldre heller. Ganska fascinerande att E och H bÄda fick sina första barn med nÄgra Ärs mellanrum men bara en dags mellanrum pÄ födelsedagarna. Det kan vÀl inte vara en slump tÀnker jag?

Vi satt ute hela kvÀllen igÄr och barnen lekte nonstop.

Bröllopschampagnen! Man behöver fira allt som firas kan. Livet Àr för kort för annat.

Onkel ♄

Sen Ät vi smoothies till frukost hÀrhemma och hade en soft start pÄ dagen. E tog natt och morgon och det var sÄ vÀlbehövligt för mig att bara sova i gÀstrummet ENSAM!

Jag och Stine gick pĂ„ bio med de Ă€ldsta barnen! AlltsĂ„ Lejonkungen var SÅ fin! Jag grĂ€t typ hela filmen 😭

Det var söndagsmiddag hĂ€rhemma med glada barn och vuxna. Älskar denna tiden. En dag sitter vi dĂ€r utan alla barnen imorgon oss nĂ€r de ska ut i livet. SĂ„ jag njuter varje sĂ„n hĂ€r dag tillsammans ♄


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

För att fÄ de senaste uppdateringarna