VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

INVIGNING AV KÖKET

Lovely att vara hemma! Idag vaknade vi alla kl 13.

Att äta frukost hemma är sånt man kan sakna när man varit på resande fot. Sånt man sällan uppskattar annars. Jag är kär i köket och så tacksam att det blev som jag tänkt mig. Alla beslut och allt man tänkt på. Jag mätte själv allt och spånade på hur vi skulle öppna upp väggen.img_1728.jpgimg_1754.jpg

Igår flyttade jag tillbaka matbordet när de stora killarna var på soptippen.img_1822.jpg

Världens bästa Skai❤️ Han fick skruva pallar när jag svängt inom IKEA och så kom Bestemor också. En jättemysig kväll.

img_1822.jpg

 

Spontant är det bästa jag vet!

Sen vaknade barnen vid 2 och trodde det var morgon när de sovit få timmar och jag precis hade somnat. Ganska tufft att acklimatisera sig men underbart med sommarvärme och öppna dörrar så alla kan vila och mysa som de vill. Vi ville alla bara vara hemma idag så det fick bli en sån dag. E älskar att fixa och kasta så jag är tacksam att sånt blir gjort. Min starka sida är andra saker, inte att rensa och sortera.


Annons

Kommentarer


 1. Maria 14 juli, 2019 on 19:05 Svara

  Du är vacker och din förmåga att värdesätta vardagen och livet i alla dess faser är föredömligt. Grattis till nytt kök, det är så fint!

  Önskemål: kan du köra läppstift-tips? Du har så fina kulörer tycker jag!

  • prinsessansdagbok 15 juli, 2019 on 08:48 Svara

   Men TACK snälla du! Så bra förslag, det ska jag fixa! KRAM

 2. Marie 15 juli, 2019 on 14:47 Svara

  Så fint!! Och det glädjer mig att du blev nöjd med slutresultatet- kan inte varit helt lätt att mäta, fixa och bestämma. Bra gjort!! Kram

 3. Mia 15 juli, 2019 on 20:27 Svara

  Så snyggt det blev och härligt att komma hem till ett nytt kök! Bra jobbat med planeringen av det. Hoppas att du kommer glädjas mycket över det, kram!
  Skriv gärna om era bästa Florida-tips, planerar att åka dit…

 4. Caroline 15 juli, 2019 on 22:10 Svara

  Det är kanonfint!
  💕

 5. Louise 18 augusti, 2019 on 09:10 Svara

  Köket blev jättefint! Så mycket bättre att öppna upp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna