VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

HEJ JETLAG

Vi reste hem med nattflyg torsdag och fredag (igår) klockan 13.50 landade vi i Oslo! Vissa mer utvilade än andra.

Eskil, Ella och jag sov nästan hela vägen men visst var man mör igår sen. Hela kroppen sa SOV men huvudet sa: städa bort slipdamm och packa in köket 😆

Jetlag. Jag vaknade vid 4 av låga blodsocker och kunde inte somna om. Vid 5 klev jag upp och började tvätta och plocka. För det är ett plockande efter en lång resa med diabetes1 i bagaget och ett helt kök att packa i.

Tre kaffe och tre poddar senare börjar visionen om mer närvaro med barnen idag se bra ut. De sover i sina sängar, dammsugaren jobbar i hall och ena sovrummet och jag är så lycklig över att ha nytt kök. Låt sluttampen av semestern börja 💪🏼


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna