VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

ALLT TAR SLUT?

Okej! Snart är det över. Vi åker hem.

Man blir ändå lite mätt på allt och längtar hem till sin säng. Sin bil. Sitt hem. Tacksam att känna så trots megaunderbar semester i varmt land med fantastisk service ( nästan) överallt och god mat vart man än vänder sig.

Att avsluta med grannarna var helt magiskt! Barnen och vuxna har pratat och hängt non stop.

Galet god frukost på DINER i Miami! På 11th street vid South Beach.

Hur sliten kan man bli efter en matförgiftning? Jag tror jag kan påstå att min McDonalds kärlek som pågått i många år dog efter den kycklingsalladen längs vägen den där natten vi spontant körde till Miami. Imorse snurrade allt i mitt huvud så jag har druckit och ätit ikapp idag.

k

❤️


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna