VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

BE STRONGER

REKLAME

Magisk morgon!

Att röra sig och att stretcha är min must do. Just nu har vi mest gått när vi varit och shoppat men vi ska börja med morgonprommisar på beachen jag och Charlotte så snart hennes minsta är frisk igen. Ett virus ställer till det för en så liten en ❤️

Jag hade sån tur att jag fått nya träningskläder från Stronger innan vi reste och hur bra smälter inte jag in? Vill ni shoppa några av alla deras fina kläder får ni just nu 20% off med koden AAMODT_20

Varma kramar från Florida 🌴


Annons

Kommentarer


 1. Evelina 1 juli, 2019 on 21:04 Svara

  Fina träningskläder!!

 2. Karolin 3 juli, 2019 on 17:59 Svara

  Sååå snyggt med de där längre topparna till byxor i samma. Är inne på hemsidan men är mitt emellan två storlekar enligt deras tabell. Hur är de i strl? Ska jag gå för den större eller mindre tror du?

  Ha en underbar semester. Ser ljuvligt ut!
  Vänligen/Karolin

  • prinsessansdagbok 3 juli, 2019 on 20:35 Svara

   Jag tror den mindre! Valde m och byxorna är perfekta. Toppen är ganska stram men ändå skön. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna