VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

LÄNGTAN!

Jag går i ett lyckorus inför att äntligen få krama min bästis imorgon! Vi reser en sväng till Sverige och möts där några dagar i förbindelse med dop. Jag kan knappt vänta.

Annars är det strax dags att beställa kök och shit så massa det är att ordna med. Rörläggaren har gett mig pris för att flytta rör, elektriker har estimerat pris men jag ska låta en till elektriker ge mig ett estimat så jag inte blir lurad. Sen är det ju specialmått på bänkskivan så den tar lite extra tid, vilket betyder att jag borde beställt köket helst igår men det känns viktigt att ha alla kostnader innan man bestämmer sig. Jag har bestämt mig för stilen iallafall. Det blir miljövänligt kök från IKEA med KUNGSBACKA fronter. Det ska bli riktigt kul att äntligen få byta ut köket som verkligen gjort sitt och som är eländigt planerat. Man kan inte öppna kylen och komma in i köket samtidigt, diskmaskinen står i vägen när den är öppen och spis och vask är på två olika sidor av köket. Det blir en dröm med smartare placeringar och att få mer rymd i huset. Jag vågar påstå jag kommer ”bo” i köket. Det blir förresten inte spis i köksön, det känns bäst att kopiera vår gamla variant där hela familjen får plats. Fläkten känns också mest naturlig mot en vägg. Jag kan visa er teckningen när jag skickat in beställningen om ni vill, den är inte 100% färdig ännu.


Annons

Kommentarer


 1. Nina 4 juni, 2019 on 15:40 Svara

  KUNGSBACKA är väldigt fin men tyvärr opraktisk då den är så svår att hålla ren. Kram

  • prinsessansdagbok 4 juni, 2019 on 15:44 Svara

   Jag tror den blir toppen! Har gjort min research 😀🤞🏻

   • Madde 4 juni, 2019 on 20:24 Svara

    Vi har också mörka luckor (peppargrå från Ballingslöv) och är väääääldigt nöjda, så länge man har microfibertrasor så är det verkligen inga problem, men klart att det syns lite mer än andra luckor, men så snyggt med mörka luckor, kör bara kör 😉

    Ska bli spännande få följa renoveringen, minns när du skrev om den i början när ni flyttade in i huset, (länkade till vårt kök på insta då) härligt att det äntligen blir av, så värda det! Lycka till!

    • prinsessansdagbok 5 juni, 2019 on 07:54 Svara

     Minns det! Så underbart att vara nöjd ❤️

 2. Isa 4 juni, 2019 on 18:53 Svara

  Var har du köpt de jättesnygga byxorna (jeansen?)?

  • prinsessansdagbok 4 juni, 2019 on 20:29 Svara

   Tack! De är från Zara. Tyvärr gamla.

 3. Solveig 5 juni, 2019 on 13:14 Svara

  Blir det vitt eller mörkt?

 4. Heidi 8 juni, 2019 on 15:18 Svara

  Så spennende med nytt kjøkken! Gleder meg til å se :-) Blir det Kungsbacka i hvitt eller antrasittgrå? Skal bytte skapdører på eget kjøkken snart og er så i tvil om å gå for safe hvitt eller mer spennende mørkt… Masse lykke til!

  • prinsessansdagbok 11 juni, 2019 on 11:08 Svara

   Antrasitt! Hvilken stil har du i øvrig?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna