VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

VINN 500 KR HOS KAPPAHL!

17mai

Skjermbilde 2019-05-13 kl. 15.12.18

I förbindelse med 17 maj kanske du eller någon annan i familjen behöver nya kläder till 17 maj? Alltid har någon växt ur sina kläder tycker jag… KappAhl har dessutom ta 3 betala för 2 just nu som kampanj.

KappAhl sponsrar denna tävling med 500 kr i gavekort så kommentera gärna med varför du läser min blogg så jag får lära känna er ännu bättre!

Skjermbilde 2019-05-14 kl. 10.19.03

Jag drar vinnaren imorgon.

KRAM


Annons

Kommentarer


 1. elisabeth 14 maj, 2019 on 11:14 Svara

  Jeg koser meg med et lite innblikk i hverdagen deres, fine hverdagsbetraktinger uten ”rosa glitter-filter” 😉
  Men først og fremst leser jeg bloggen din for å lære mer om diabetes. Jobber i barnehage og har det tett på meg der. Du lærer bort mye viktig informasjon, ikke nødvendigvis om selve sykdommen og det praktiske , for det får jeg i jobben min. Men om hvor tøft det faktisk er for de foresatte, og det gjør at jeg lett ”går en ekstra mi” for dem, er litt ekstra forståelsesfull og støttende. Så takk for at du er med på å gjøre meg enda litt bedre i jobben min.

 2. Linnéa Siljesvärd 14 maj, 2019 on 11:15 Svara

  Jag började följa dig efter att ha hört dig i din och Evelinas podd. Du verkar så genuint snäll och gullig och fastnade för det. Min som på snart 10 år har anlag för diabetes och är med i en studie som pågått sen han var ett par månader och fram till han är 15. Jag hoppas såklart att han inte får diabetes och det känns superviktigt att vara med och bidra till forskningen, inte minst efter att ha läst och hört om hur ni har det med diabetes i familjen.

 3. Zandra 14 maj, 2019 on 13:05 Svara

  Oj, varför jag läser din blogg?!? För att ni verkar vara en sån varm genuin och kärleksfull familj som liknar väldigt mkt min egen och till skillnad från många andras bloggar så får man vara med i ditt verkliga liv där det faktiskt går upp och ner. Och inte där det handlar om den perfekta fasaden utåt(!!)
  Jag anser att den ärlighet i såväl uppförsbackar som nedförsbackar kan få en annan att inte känna sig ensam i vissa delar och även bli peppad av att man inte är en dålig mamma bara för att man själv har en dålig dag! Du är en ärlig och vacker människa som jag inspireras av!!! Punkt ❤️

 4. Anette 14 maj, 2019 on 16:35 Svara

  Jeg leser din blogg for den gir ett realistisk blikk på hverdagslivet. Opp og nedturer om hverandre.
  + masse Girlpower💪🏻
  Ingen blogg er lik din💗
  Jeg har lest helt siden Elian lå inne i magen.

 5. Helena 14 maj, 2019 on 17:38 Svara

  Jag läser din blogg för att jag upplever dig som en fantastiskt stark och levnadsglad mamma, fru, väninna och arbetskamrat som sprider energi och värme omkring dig.
  Jag har läst bloggen sedan du väntade Elian och du är en del av min vardag och ger ofta upphov till såväl glädje som eftertänksamhet i ditt bloggande.
  Kram

 6. Marie Engström Johansson 14 maj, 2019 on 19:37 Svara

  Jag började läsa din blogg redan när du var gravid med Elian. Då var jag själv i en helt annan tid i livet men gillade din positivitet och enkla sätt att blogga. Och jag blev kvar och har nu två egna små. Kikar fortfarande in med jämna mellanrum för att följa er i vardagen av samma anledning som då, din positivitet och ditt enkla sätt att berätta om allt ni går igenom. Saknar podden! 😉

 7. Louise 14 maj, 2019 on 20:03 Svara

  För att jag också är en svensk mamma i Oslo som kan känna mig igen i dig ibland. För att du inspirerar med både det ena och det andra. För att du brinner för girlpower. För att du kämpar för dina barn och lär oss om diabetes1.

 8. Åsa 14 maj, 2019 on 20:29 Svara

  Jag började läsa din blogg när du väntade Elian och sedan dess är jag fast! Tycker om hur du skriver om både stort och smått, glamour och vardag, glädje och sorg. Du känns levande och jag blir peppad av att kika in här titt som tätt 👊🏼❤️

 9. Linn 14 maj, 2019 on 20:54 Svara

  Har lest bloggen din siden du ventet Elian, har barn på akkurat samme alder som dere. Syns du inspirerer tross alle utfordringene dere har:) Håper dere får en fin 17-mai:)

 10. Elin 14 maj, 2019 on 21:07 Svara

  Våra barn är ungefär jämngamla, och jag började följa din blogg när tonåringarna var bebisar.
  Jag tycker att din blogg ger en härlig blandning av livet och allt vad det innebär. Glamour och vardag, sorg och glädje, barn och vuxna, hemmaliv och arbetsliv…
  Önskar att vi kände varandra, för du verkar vara en härlig fläkt som ger och tar, ärlighet och kärlighet!
  Tack!

 11. Veronica 14 maj, 2019 on 21:42 Svara

  Elsker en hverdagsblogg som er EKTE og det er du!! Begynte å følge deg da du ventet Ella. Var gravid selv og ble tipset om bloggen din av en bruker på babyverden. Så fant jeg jo plutselig ut at vi bodde rett borti gata fra dere:-D
  Ekte og ærlig hverdagsliv, jevnaldrende barn og så bor dere i ett område jeg er oppvokst i, så det gjør det jo litt ekstra koselig:-)

 12. Julia 14 maj, 2019 on 21:54 Svara

  Jag läser bloggen eftersom du så ärligt delar med dig av en vardag som är lätt att relatera till. Du delar med dig av små härliga stunder som inspirerar till att ta vara på sin egen vardag!

 13. Jasmine 14 maj, 2019 on 21:57 Svara

  Vinst av presentkort eller ej så känns detta högst relevant att skriva. Jag läser din blogg för du som person känns väldigt jordnära. Jag tycker det är så viktigt och bra att du belyser hur verkligheten ser ut gentemot det som syns på internet. För många ungdomar och vuxna för den delen fastnar i en ond spiral när de ser det ”perfekta” som finns på nätet, och för många lever med en skev självbild därefter. Du och ditt sätt att skriva är som en frisk fläkt och jag känner verkligen ett ”feel-good” moment när jag läser i din blogg.

 14. Sofie 14 maj, 2019 on 22:00 Svara

  Hej,
  Jag har läst din blogg i många år. Lämnar sällan avstamp men läser dagligen 💗 du har gett mig större förståelse och inblick i diabetes, min barndomskompis drabbades o vuxen ålder…

  Själv en turbo dotter som är snart 6 och jobbar för glatta livet. Du får mig att inse att pausa och bara vara är viktigt. Uppskatta livet. Tack för det Josefine!

 15. Therese 14 maj, 2019 on 22:05 Svara

  Har läst din blogg sen Elian var liten, började läsa för att vi har lite liknande historia; träffat rätt man, sen barn hyfsat tidigt i förhållandet vid relativt ung ålder. Nu är jag också 3-barnsmamma och vet hur underbart det är (men också hur krävande det kan vara 😅)
  Är tacksam över att du gett mig kunskap om diabetes 1, har innan inte alls haft koll på vilken skitsjukdom det är och hur mycket jobb det är runtomkring…
  Inspireras också av dina snygga outfits 😊

 16. Paola 14 maj, 2019 on 22:14 Svara

  Alltid något att le åt. Alltid något som får en att tänka ”WOW”. Allti något att beundras av. Alltid något att vilja köpa. Alltid något nytt. Alltid någon ny aha-upplevelse. Just. Därför.

 17. Nettan 14 maj, 2019 on 22:58 Svara

  Ja varför läser jag här? 😉 Du är faktiskt den enda blogg jag alltid återkommer till, ”vi” har haft några pauser men sen så upptäcker jag dig igen :-)
  Du hade precis fått Elian när jag hittade hit, då gick jag i barntankar och jag var nyfiken på livet med barn. Sen fick ni Ella och strax därefter blev jag själv gravid, nu har jag två barn och en del av mig längtar efter en 3:a medan en annan del av mig tycker att livet blivit väldigt behagligt när de inte är så små längre. Det är därför spännande att läsa om ert liv, hur ni hittar en vardag att fungera i och att det faktiskt är jobbigt ibland (ofta) men att kärleken vinner! Jag tycker även att du lyckas hitta det positiva i vardagen och du inspirerar mig faktiskt i min egen vardag, att sätta lite extra piff på alla de vardagar som faktiskt är så många fler än helgen/semestern ect. Du har en snygg inredningsstil (även om jag gillade er ljusa inredning i radhuset mera 😉 och du klär dig så fint, i kläder man dessutom har råd att köpa själv! Så oavsett vinst eller ej så är jag glad att du fortsätter skriva för oss. Tack!!

 18. Johanna 15 maj, 2019 on 06:36 Svara

  Jag läser din blogg, med anledning av att du är helt utan prestige. Allt är inte bara flott och perfekt i bloggen utan känns mer äkta. Också stor igenkänning på mkt du skriver om!

 19. Therese 15 maj, 2019 on 06:37 Svara

  Jag började läsa din blogg för många många år sedan och redan då fastnade jag för hur genuint och fint du beskrev vardagen och hur det var att bo i Norge. Din blogg är verkligen en dagbok, du beskriver er vardag och man riktigt känner hur du känner och mår då du skriver. Som själv trebarnsmamma och tuffa dagar med bråk och lite energi så visar du er vardag och hur ni kämpar och sliter varje dag och hur tacksam en själv ska vara. Du ger insikt, inblick och belyser om sjukdomen diabetes. Du är en förebild och kämpe och ger mig energi! Tack för att du delar med dig. Önskar er allt gott!

 20. Céline 15 maj, 2019 on 09:52 Svara

  Jag läser din blogg för att du:

  * har galet snygga och inspirerande outfits
  * pratar om hur tufft det är med d1
  * sprider kunskap om d1
  * ger mig inspiration när det gäller inredning, smink och kläder
  * är en vanlig mamma som är så bra på att sprida pepp och kärlek till oss andra vanliga mammor

  Jag har också en son på 13 som levt med d1 i snart 8 år. Det är så skönt ibland att få se andra som lever samma typ av liv, att man inte är ensam med sorgen och oron! Och kärleken! För hur jävlig sjukdomen än är så har den åtminstone gjort att vi i familjen blivit betydligt starkare och tajtare än vi annars varit ❤️

 21. elin 15 maj, 2019 on 12:12 Svara

  Jeg liker å lese din blogg fordi du er en del av det ”virkelige livet”, du har ikke bloggen som eneste jobb. Liker ikke blogger der man viser fram 4 antrekk hver dag, sitter på kafe og jobber mens man drikker vin og ellers ikke gjør så mye.
  Girlpower!!

 22. Anja 15 maj, 2019 on 14:05 Svara

  Jag gillar din blogg för den handlar om familj med full fart. Har barn i samma ålder. Snygg inspirerande och underhållande blogg.

 23. Kajsa 15 maj, 2019 on 15:09 Svara

  Jag följer dig på instagram och bloggen eftersom du är inspirerande som 17 🌟
  Jag inspireras så av din stil och även av din inställning till livet och hur du delar med dig av det.
  Stor kram 🤗😘

 24. Janne Merete 15 maj, 2019 on 15:11 Svara

  Jaaaaa takk 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

 25. Maria Parment 15 maj, 2019 on 15:20 Svara

  Jag läser din blogg och följer dig sen 13 år tillbaka då vi var gravida samtidigt. Du är en fantastik mamma och en bra förebild ❤️

 26. Astrid 15 maj, 2019 on 15:25 Svara

  Jeg leser bloggen fordi den inspirerer meg, nåde i forhold til mote og ditt livssyn. Dessuten lærer den meg stadig noe nytt vedrørende diabetes og gir livsperspektiv

 27. Helena 15 maj, 2019 on 15:40 Svara

  Leser bloggen din fordi den er ekte, du skriver om livet sånn som det er med både opp og nedturer💕
  Jeg er også hitflyttet svenske og jeg begynte og lese bloggen din når jeg var gravid med mitt første barn imens du gikk gravid med Ella, også kom vår Ella å nå er jeg høygravid med nr 3 så finner mye å relatere til i bloggen din også😊
  Den er en av få blogger jeg fortsatt prioriterer å lese!
  God 17 mai til dere🇳🇴

 28. Josefine 15 maj, 2019 on 17:30 Svara

  Jag har nog följt dig i 10 års tid 🙈 hjälp, hur kunde tiden springa iväg så?! Började nog med att jag letade gravidbloggar då vi funderade på barn då, så trillade jag in här! Med 3 barn senare även här varav ett född med missbildning på sina ben, så gillar jag din osminkade bild av verkligheten med barn som behöver extra och att du ryter ifrån mot ”det kunde varit värre”!!

 29. Matilda 15 maj, 2019 on 18:09 Svara

  Jag läser din blogg sen flera år tillbaka. Den är öppen, ärlig, lärorik och stark! Sen har du så bra klädsamak så får massa modetips på köpet:)!!

 30. Josefine 15 maj, 2019 on 20:13 Svara

  Jag läser din blogg för att jag har en dotter i samma ålder som dina äldsta barn och eftersom jag precis som du bodde utomlands när hon föddes. Nu är jag tillbaka i Sverige sedan många år och har fortsatt följa dig eftersom du skriver om familjelivet på ett jordnära och äkta sätt. Tycker också det är intressant att få en inblick i livet med diabetes typ 1 då jag tidigare inte hade en aning om att det är en så pass allvarlig sjukdom.

 31. Cecilie G 15 maj, 2019 on 20:51 Svara

  Hei! Leser bloggen din fordi den er positiv og inspirerende. Er også interessant å lære mer om diabetes og hvordan hverdagen deres fortoner seg. God 17 mai feiring til deg😊

 32. Elisabeth Saksen Jørgensen 15 maj, 2019 on 21:56 Svara

  Ååå… det hadde vært stas å vinne. Barna har klær, men en ny kjole til mammaen hadde vært topp😊

  • Elisabeth 15 maj, 2019 on 22:00 Svara

   Jeg leser din blogg fordi jeg liker at du er så ærlig, og skriver om alle sider av livet. I tillegg har du en fin stil som inspirerer.😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna