VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

G U L L I S A R & SNARKNINGAR!

Men jag blir helt rörd av era kommentarer. TACK snälla för varenda en av de. Ni gjorde min kväll lite finare här. Vi har en tuff vecka då nattvakten har lite välbehövligt ledigt men shit så tufft det är att jobba dag och natt många nätter på rad. Jag krashar lite efter jobbet och ska krypa ned och hoppas denna natten blir bättre. Tyvärr skiter diabetesen i vad jag tycker om saken. Jag önskar från botten av mitt hjärta att pojkarnas kroppar fick ha ett mer stabilt blodsocker, att sjukdomen snart går att utrota.

allergitest

Idag har jag haft tid hos en öron näsa hals specialist. Jag har börjat snarka ( ! ) Tidigare har jag ”bara” pratat i sömnen sen jag var liten. Aldrig tyst 😉 Men alltså man sover ju så c r a p p y när man snarkar så jag vaknar ju inte ens utsövd om jag får sova… De gjord ett allergitest på mig även om jag var helt säker på att de inte skulle finna något. 

 

Så min läkare skickade mig på röntgen för någon månad sen, det visade förändringar som i sned ”någonting” och slemhinnorna var påverkade. Idag fick jag fler svar och en steriod jag ska använda varje dag i näsan för att se om det hjälper. Jag hoppas slippa operera det rakt inuti näsan. Inte för att jag är rädd men jag slipper helst vara sjukskriven just nu.

Sen blir det ett sömntest i höst för att utesluta annat tydligen. Att kanske få bort lite huvudvärk och rinnande ögon med så enkel behandling som en nässpray känns helt okej värt att prova. Sen ska samma läkare jag var hos idag hypervaccinera ( heter det så?) min E i höst. Det ligger vägg i vägg med hans kontorlokaler. Perfekt ju eftersom det är tidskrävande. Men björkallergin ska bort, den får inte mer plats i vår familj. Den pajar ju helt familjen hela våren, inte alls okej. Har ni också partners med pollenallergi av kraftig variant? Hur har ni löst det rent praktiskt med eventuellt familjeliv?

 


Annons

Kommentarer


 1. Caroline 15 maj, 2019 on 08:32 Svara

  Ingen allergi överhuvud taget här. Dock snarkar jag 😳😫, kanske kolla upp det!
  Min 13-åriga dotter fick vattkoppor i lördags och mår såå dåligt. Men det är något som går över, och det är inte bara en tanke jag tänkt på er under dessa dagar när man ser sitt barn lida.
  Hoppas hoppas hoppas diabetes botas snart!
  Stor kram ❤️

 2. elin 15 maj, 2019 on 12:09 Svara

  Hei!
  Det heter hyposensibilisering :)
  Fra høsten (forhåpentligvis) kommer bjørkevaksinen også som smeltetabelett, så da slipper mange å dra til lege for å ta sprøyter.
  Håper det hjelper han, svært mange har god effekt!

  Ha en fin 17.mai.

 3. Linnéa Eriksson 20 maj, 2019 on 16:40 Svara

  Hej!
  Min sambo har också kraftig pollen-, päls och kvalsterallergi. Även astma. Han gick igenom en sådan vaccination för några år sedan och det blev mycket bättre. Han måste fortfarande ta både tabletter, nässpray, ögondroppar och vissa dagar astmaspray. Men nu hjälper allt det. I år känner han dock av pollen ganska mycket och är just nu väldigt trött och ont i kroppen. Jag försöker ta så mycket av hushållssysslorna och allt med barnen jag bara orkar. Är själv allergisk mot pollen, men inte alls på samma nivå som han. Men är tröttare än vanligt. Tar fler genvägar än vanligt. Enklare middagar, struntar i att städa någon dag och vilar så mycket det går. Barnen får titta mer på tv, de är trötta efter en dag på förskolan och sonen är också allergisk mot pollen. Vi märker att han också är tröttare än vanligt och betydligt mer disträ.

  Hoppas det blir bättre för er snart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna