VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

OPEPPIGT

Måndag.

 

Många kanske sovit ikapp lite i helgen? Jag hoppades jag skulle få en skön natts sömn igår men så blev det alarm all night. Det är ofta så, allt sker på en gång. När ett barn har bra blodsocker har det andra barnet något som behöver åtgärdas. Det är många alarm, varje natt.

Jag vaknade idag utan att ha sovit något alls. Att ens tänka tanken att de ska ta ansvar själva och behöva bära detta själva gör för ont att ta in. Bara tanken på Eskils skolstart gör ont i magen. Jag kommer inte släppa iväg honom om han inte får en egen assistent, han börjar första klass som femåring…

 

Jag försöker ta till mig mitt eget råd jag ger andra: en dag i taget 🖤


Annons

Kommentarer


  1. Frida 13 maj, 2019 on 14:45 Svara

    Styrkekramar❤️

  2. Charlotte 13 maj, 2019 on 18:35 Svara

    Så konstigt att det verkar skilja så mkt mellan Norge och Sverige – här har jag uppfattat det som relativt lätt att få assistent för Diabetes1 samt att jag vet att på den fsk som mina tjejer gick på så fick flera pedagoger utbildning just för att ett barn med den sjukdomen skulle börja där!
    Detta måste ju ett rikt land som Norge ta tag i!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna