VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

CHEER!

Åh vilken dag! Så himla stort att vänta på Ellas cheerleadinglag som skulle på klockan 12.30 Jag fick rysningar av att se de andra lagen, vilket himla samarbete att lyfta varandra och timea in varenda move. Inte bara bara…

 

Sen var det deras tur. När jag såg henne där i dräkten med sin kompis började tårarna rinna. Så himla söta om man får säga så.

 

De var grymma! Ella lyfter då hon har musklerna till det, jag är bara så megastolt över henne och önskar jag kunde visa er men det är ju många barn på alla bilder. Nu har vi gjort våfflor härhemma och softar lite. Vi klev upp tidigt imorse och flätade, lackade naglar och sådär. En sport som jag kan bidra lite mer i än i fotbollen 😉

 

Bild från härhemma efteråt utan dräkten på.

 


Annons

Kommentarer


  1. Marie 15 maj, 2019 on 21:57 Svara

    Fina Ella!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna