VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

HEJ KÄRA FREDAG & SNART SOMMAR IGEN

Hoppas ni alla sovit gott?

Igårkväll satt jag och stretchade innan jag la Eskil och kände (igen) att jag måste ta mer hand om min kropp! Jag blir så lugn av att springa, får mindre nackont av sittandet på jobbet av yoga och stretch. Jag vågar påstå att många många många har ont för att de blir för stela. Kroppen stelnar med åren, jag är rörlig och tror kanske jag har ännu mer behov då av att töja? Måste kolla upp detta. Att bara sitta på huk med armbågarna mot knäna och töja ut höfter och lår är ljuvligt. Jag är beroende av stretch flera gånger i veckan för att hålla huvudvärksattacker så långt borta jag kan.

Mitt helgtips blir: andas, lungt, lär dig slappna av några minuter varje dag. Nu när vi har vår ute, gå ut med en yogamatta och töj, andas och njut. Det är att ge kroppen det den förtjänar. I så många år har jag tänkt på träning som något man ska göra för att gå ned i vikt. När jag fick Eskil och fick problem med magmusklerna inser jag att jag bara vill att kroppen ska fungera. Sen att tankarna flyger iväg när kroppen bär präg av produktion av tre barn och att saker hänger och inte alls känns igen eller känns särskilt okej i mina ögon så har jag alltid min E som ger mig samma blick som när vi möttes. Men även utan hans blick ska jag klara av att tycka om mig själv precis som jag är. Det är inget självklart för många av oss. Jag tror det kan vara bra att våga säga det högt. Jag försöker alltid sträcka på mig på stranden, att låta celluliterna dallra och ändå vara glad över härliga stranddagar med familjen. Men jäklar vad det är svårt.

Heja alla oss som burit och fött barn!


Annons

Kommentarer


 1. Cissi 26 april, 2019 on 09:15 Svara

  Jag har alltid tyckt att självsäkerheten som lyser gör en snygg! Att man vågar och tar för sig istället för att gömma sig.

  Hur än kroppen ser ut så imponeras jag av dom ”självsäkra kropparna”. Det är dit blicken dras (kanske en nackdel för den som inte vill dra åt sig blickar 😆). Fortsätt sträck på dig vackra kvinna!

  • prinsessansdagbok 26 april, 2019 on 09:28 Svara

   Håller verkligen med!! Tusen tack. Kram

 2. Erica 26 april, 2019 on 19:44 Svara

  Galet vacker! Finns glada skrattgropar i mina lår också, priset för två underbara prinsessor! Hatar dessa svallvågor men lärt mig att acceptera att jag har superglada lår!😂
  Mer glädje åt alla, vågor eller ej!👊 tack för fin daglig läsning ❤️

 3. Johanna 26 april, 2019 on 19:55 Svara

  Jag är ofrivilligt barnlös med massa celluliter. Heja mig och alla kvinnor ändå. Spelar ingen roll om man har fött 10 barn eller noll:)

  • prinsessansdagbok 26 april, 2019 on 20:34 Svara

   AGREE!!!!

 4. Jonna 27 april, 2019 on 12:49 Svara

  Tänkte precis kommentera samma sak som Johanna, heja alla kvinnokroppar och att de bara ska få vara just en KROPP. Även de som inte har fött barn kan ha en degig mage, dallrig rumpa, celluliter osv osv. Viktigt att inte liksom ”ursäkta” att en kropp har bristningar eller liknande för att den har fött barn, det är ok oavsett och är fullständigt normalt. :)

  • prinsessansdagbok 28 april, 2019 on 10:33 Svara

   Visste dessa kommentarer skulle komma då jag inte helgarderade mig, men jag valde att vinkla inlägget från mitt perspektiv. Hoppas ok! Jag håller förstås med om att det inte spelar någon roll om man fött barn eller inte, men vi är många som gjort det och kroppen förändras ju….

 5. Lotta - mamma till 3 28 april, 2019 on 13:01 Svara

  Du är så jäkla snygg Josefine!!! ☆☆☆

  • prinsessansdagbok 28 april, 2019 on 21:15 Svara

   Men va? Tack!!!

 6. Madelene R 29 april, 2019 on 10:20 Svara

  Power det!! 😀

 7. Alexandra 5 maj, 2019 on 10:22 Svara

  Heja dig! Och alla oss som har fött barn ja! Att det ska vara så svårt att sträcka på sig på stranden. Ska tänka på det i sommar. Tack för påminnelsen! ❤️

  • prinsessansdagbok 6 maj, 2019 on 08:33 Svara

   Bara hyggelig finis! <3 KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna