VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

MAGISKT

 

 

Vilken magisk dag vi hade igår! Nästan ensamma i backen och strålande sol. Eskil ville åka mera mera och lärde sig äntligen lite svänga och bromsa. Han har bara velat åka snabbt framför oss tidigare så vi inväntade motivationen. Den kom igår för imorse sa han att ”det var sååå gøy igår, jeg vil åke mere idag!”

My squad!

Ella skadade sig i sista åket, de var osäkra på om hon hade tummen ur led men då den inte svällt upp mer eller blivit missfärgad gissar vi på en stukning. En fin sjuksköterska undersökte henne och lindade om.

After ski på terassen i strålande sol. Jacuzzi, bastu och massa god mat. Älskar hyttelivet!

Jag la Eskil så vi kunde ha spelkväll igår. Men sängen ropade på mig så högt att jag gav upp och somnade. Natten som var var väldigt tuff och kroppen tog ut sin sömn helt själv. Ljuvligt att vakna utvilad!

Massa kramar och GLAD PÅSK!


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna