VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

TILLBAKABLICKAR

För fem år sen idag. Grymt illamående med Eskil i magen. Här hade vi ingen diabetes ännu… inatt gjorde jag fel. Jag tittade flera gånger på sensorn som pep men gjorde ändå fel. Hemma ligger pojkarnas sensorer på olika ställen när vi sover men nu låg båda bredvid min säng. Så jag klarade att mata den som var hög och den som var låg hann sjunka massor. En jättetuff natt både för pojkarna, men även för mig som kände mig som världens sämsta mamma.

Tur det gick bra.

Idag vaknade vi här 🙏🏻☀️☕️

Vi körde alltså till fjälls igår. Resan gick strålande. Eskil sov hela vägen, de stora barnen lyssnade på ljudbok tillsammans på appen Fabel. Man får två veckor gratis, helt genialt och jag vill gärna själv få in rutinen med ljudböcker…

E och jag lyssnade på olika dilemman på en podcast han hittat. Väldigt roligt att tillsammans prata om hur vi tyckte och tänkte om de olika dilemman som togs upp.

Fruktansvärt att köra förbi Utöya. Vi såg bryggan och där barnen simmade för livet och där många liv släcktes. Minns det så tydligt, hur jag läste om dådet på Twitter långt innan nyheterna rapporterade. Den mörkaste dagen i norsk historia medans vi levt 💔 Minns barnens rädsla att någon skulle komma i vår trädgård och skjuta de när han fortsatt inte var omhändertagen.

Stor kram!


Annons

Kommentarer


 1. Sofia 12 april, 2019 on 18:47 Svara

  Åh vad intressant det lät! Vad hette podden?

  • prinsessansdagbok 12 april, 2019 on 18:48 Svara

   En norsk podd på p3 som heter lördagsrådet!

   • Sofia 13 april, 2019 on 16:32 Svara

    Tack! 🙌🏾😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna