VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

ÄNNU EN ÅRSKONTROLL

Bröder ❤️❤️ E hade styremöte idag så jag hämtade Eskil, hämtade på parkour och lagade middag. Plus allt annat typ. Men delegerade en del också. Jobbar hårt på det. Vi måste alla hjälpas åt! Han yngsta stökar mest till det men ändå…

Idag var det årskontroll för äldsta prinsen på sjukhuset. Det tog nästan 2.5 timme istället för 1. Då mötte jag ändå upp E och Elian på plats på sjukhuset. Läkaren tog sig väldigt god tid och han är bara fantastisk. Det är min son också. Fint hba1c och fina samtal om (nästan bara) allt annat än diabetes1. Underbart! Så tråkigt om barnet endast ska få frågor om diabetes av människor omkring sig. Det blir lätt så med alla samtal och sms.

Jag har jobbat ikapp tiden jag tappade på jobbet ikväll. Vi har inte nattvakt inatt så jag håller tummarna för en fin natt. We need it so bad!! ❤️❤️

Klockan är strax 22 och det är första gången min rumpa nuddar soffan. Men sängen kallar så jag blir inte här länge alls. Men ville titta in och säga godnatt 🌙⭐️❤️


Annons

Kommentarer


 1. Malin 12 mars, 2019 on 22:01 Svara

  Önskar er så mycket en lugn o fin natt❤️

  Kram kram

 2. Linda 13 mars, 2019 on 20:58 Svara

  Vad har ni för soffa Josefine? Vet att du skrivit det…
  Kram

  • prinsessansdagbok 14 mars, 2019 on 21:46 Svara

   Heter den Milano? Från Skeidar. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna