VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

SKÖN SÖNDAG

Underbar dag ute i solen efter lunch!

Vi gick till pulkbacken och sprang in i Petronella och co. Vi lånade med oss Lovisa min guddotter och jag kände att det vore så mysigt med en tjej till. Glad vi har henne som vi kan låna för fler egna barn blir det inte.

Girlpower 💖💖💖💪🏼

På väg hem genom skogen för att se tremila, dricka kaffe på terassen till takdropp och se E baka kanelbullar med de stora barnen.

100% ljuvligt!

Varma kanelbullar och iskall mjölk 👌🏻

Iskalla bubblor och kanelbulle går också bra!

Stoppar denna dagen i hjärtat och tar fram grå dag 🖤


Annons

Kommentarer


 1. Anna 10 mars, 2019 on 22:30 Svara

  Åh jag måste fråga! Hur känner du att du/ni är helt färdiga? Vad är ditt största argument till att inte skaffa fler? Att det är mysigt och kul med samtal och en annan relation med större barn är en av mina, men samtidigt så osäker. Vi har 3 stycken. Minsta är två. Jag känner ju att det är så kul nu; vi kan ha en annan kvalitetstid.. samtidigt som jag är rädd för att sakna en bebistid igen❤😑

  • prinsessansdagbok 10 mars, 2019 on 22:35 Svara

   Jag tror inte man blir färdig med babytiden och första mötet. Inte jag iallafall. Den går över och vi kan ju inte skaffa massa barn för den första tidens skull så jag tänker väldigt rationellt där 😂

   Men med diabetes1, en mage som är trasig och att barn både kostar tid och pengar känner vi att här vi är nu är vi på max. På alla vis. Vi känner att vi räcker till, har en rolig tid framför oss med äldre barn och vill kunna satsa på oss två också mitt i allt nu och i framtiden.

   Kramar ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna