VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

NYA PLANER

Måndag. Jag längtade till jobbet idag. Det är så himla viktigt att man hamnar där man trivs. Något jag haft ynnesten att göra på alla mina arbetsplatser på olika vis.

Med ålder och erfarenhet ändras behov och vad som gör en glad och lycklig.

 • Nu känner jag också att jag kan vara borta mer hemifrån även om jag längtar efter barnen och värdesätter tiden med de högt. Men att aldrig ta plats eller alltid stå åt sidan för den andre fungerar inte i längden tror jag. Eller inte för mig iallafall. Vi har haft vår plan, vår deal. Jag har på det viset inte stått tillbaka men pausat och haft den bästa rollen som Mamma till 150%. Men det fanns en omförhandling därframme i horisonten. Det visste vi båda. Vi har gjort allt vi gjort för oss och nu är jag glad det är mer jämnt fördelat. Både ansvar över barn, hem och allt som kommer med det.
 • Sen hur enkelt man bryter vanor. Det är en helt annan historia…

  Godnatt ❤️


  Annons

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  För att få de senaste uppdateringarna