VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

LEDIG DAG

En god cappuccino med BÄSTA svägerskan och bebis. Får inte nog av bebismys (eller prat med starka kvinnor) 💕

Har glömt alla blickar man får med baby i armarna. Så många damer som kommer fram och berömmer. Men så är hon världens sötaste och godaste lilla baby.

Stolt Tante

Mamma och dotter. Så vackert. ❤️❤️ Att de små pyttiga byxorna suttit på Eskils lilla rumpa känns overkligt. Det känns bra när kläder får leva vidare.

Jag hämtade Eskil idag. Blir inte så ofta framöver då E tar den biten. Men att hämta i barnehagen är ren och skär lycka tycker jag så jag ska prioritera att få det till då och då.

Vi har haft en lugn skön eftermiddag hemma Eskil och jag medans barnen varit på fotboll och parkour. Vi åt rester och olika maträtter allihopa, befriande att inte behöva laga middag.

Att spela spel med Eskil alltså, han är så himla rolig!!!

Men imorgon om få timmar är allt fokus på ELLA! Hon blir TIO år. För tio år sen nu började mina värkar. Sen vet alla trogna läsare hur det gick. Hon närmast hoppade ut i snöovädret den natten, utanför sjukhuset i svärmors bil som

E inte hann stänga av.E höll hennes huvud när huvudet började komma ut och sen föddes hon på en krystvärk inne i foajen på Rikshospitalet. Sen dess har hon alltid varit världens coolaste dotter med mycket vilja och en godhet som är unik.

Ella min Ella, du berikar vårt liv VARJE dag 💕💕💕💕💕💕💕💕💕

Imorgon ska vi fira! Bord är bokat och gänget möter upp mig i city efter jobbet.


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna