VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

MORGENLEVERING – YOU CAN DO BETTER!

Lyckan att hämta frukosten utanför dörren en snöig söndagsmorgon. Morgenlevering har gratis frakt och är toppen när de levererar 😆 Det har varit lite si och så med den saken.

Uppdaterat: vi fick inte allt vi beställt och istället för grova rundstykker fick vi skoleboller. En annan gång skickade en söt mamma i Ellas klass ginger shots och blåbärsmuffins åt oss när jag låg sådär sjuk. Då levererade de något helt annat, typ två jättegrova bröd. Nä det är så synd, jag älskade Morgenlevering förut men nu kan man inte alls lita på de. Svärmor skulle få frukost på födelsedagen och blommor, jag låg även då sjuk. Så fick jag ett sms att något av paketen ej blev levererat. När jag kontaktat kundservice fick jag veta att buketten på 15 tulpaner inte kommit fram. En tjänst som ska ge glädje och underlätta måste fungera smidigt, för att de ska kunna överleva. Så jag tror verkligen på att sträva efter 100% nöjda kunder om man ska överleva i dagens snabba samhälle där man använder såna här tjänster oftare och oftare.

Jag hittade några skopor kaffe tillslut, vi har slut – SOS!! Får bli en tur i butiken sen, i Norge har endast de små butikerna söndagsöppet så man undviker gärna att handla en söndag.

Eskil och jag myser i soffan. Han ville upp och leka kring 7. Jag har halvsovit i soffan men nu vaknar väl de andra snart, klockan är snart 10 och jag börjar känna mig hungrig.

Tänk, ännu en dag på denna jord idag. Ta den inte för givet✨✨✨❤️


Annons

Kommentarer


 1. Veronica 3 februari, 2019 on 11:42 Svara

  Hadde bestilt morgenlevering med fersk brød til en tom brødskuff på torsdag. Hadde tenkt å lage matpakker til ungene med det, men leveringen kom ikke før 08.30, med ett annet brød enn jeg hadde bestilt…upålitelig, ja…opplevde aldri det før med de! Håper de klarer å ordne opp i det!

  • prinsessansdagbok 3 februari, 2019 on 18:11 Svara

   Samme her før… så trist!!

 2. Christina 3 februari, 2019 on 22:39 Svara

  Konstigt där jag bor är alla mataffärer öppna i lilla Trysil,men inte i Oslo. Ni har väl mycket turister också. Fattar inte riktigt det där med att bara ha en liten del av affären uppe.

  • prinsessansdagbok 4 februari, 2019 on 14:34 Svara

   Visst är det tokigt??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna