VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

EN ROSA PUFF I HUS!

Innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker for Lekmer

Hej onsdag!

Imorgon fyller min fina man år samtidigt som han ska resa bort så vi ska ut och äta ikväll med familjen. Det ska bli supermysigt. Jag har min sista vilodag hemma idag, jag kan sova hur mycket som helst. Tror det är det onda i ryggen efter lunginflammationen som gör mig så trött.

Förvaring, förvaring, förvaring. Man får aldrig nog eller hur? Att ha em fyraåring i hus betyder bilar, lego och diverse leksaker. Så jag blev glad när jag hittade denna söta puff att lägga småbilarna i om kvällen i vardagsrummet.

Fint gammelrosa.

Nu kom Ella hem med väninnor här och Elian slutar strax skolan han med.

Ha finaste dagen!


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna