VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

TVÅ ROP!

Hej tisdag! Jag hade hoppats orka mer nu, jag ska väldigt snart jobba igen. Men har sovit halva dagen och försöker samla kraft, vara tyst för hostan och att vila. Jag var SÅ laddad för jobb kring jul och så hamnade jag i sjukstugan. Blä!

Men snart är det över!

E och jag är ett riktigt bra team just nu. Det känns att han saknade mig när jag låg i två veckor. Vi har redan i 2019 teamat mer än någonsin, älskar honom så mycket! Jag är en sån person som inte håller saker tätt intill bröstet, känner jag något vill jag som Ronja liksom ut och ropa. Jag tror det är min bloggstil, det är här jag ropar om både högt och lågt.

Ett till hurrarop kom när jag fick veta att vår natthjälp vill fortsätta ut sommaren om det går. Jag trodde vi skulle behöva finna någon ny i april, detta var fantastiska nyheter. Är osäker på om jag kommer hitta någon lika bra igen. Hon är amazing! Inatt sov vi oavbrutet, bara det.


Annons

Kommentarer


 1. Annika K 15 januari, 2019 on 16:44 Svara

  Hurra för att er hjälp kan stanna längre ❤️
  Hurra för att du mår bättre ❤️
  Hurra för kärlek ❤️

  Kraaaaam

  • prinsessansdagbok 15 januari, 2019 on 23:14 Svara

   Tack snälla för dina hurra!!! Kramar ❤️

 2. Frida 15 januari, 2019 on 17:55 Svara

  Härligt med natthjälpen! Åh kan du inte skriva met konkret om ert teamarbete (om det inte känns för privat såklart ☺️). Alltså vad är det ni gör som gör att det funkar, rent praktiskt. Nu har min man och jag ”bara” 2 barn än så länge 2,5 år och 4 år gamla, och hela familjen är ju ett AB liksom med allt som hör där till. Hade varit Kul att höra hur ni får det att fundera så bra. Här funkar det bra i perioder och sämre i perioder:). Stor kram din blogg är SÅ bra!

  • prinsessansdagbok 15 januari, 2019 on 23:15 Svara

   Det är förstås samma här.
   Upp och ned. Ska se om jag kan skriva ett inlägg med lite tips! Kramar och TACK finaste för dina snälla ord, blir helt rörd😭❤️

 3. Malin 15 januari, 2019 on 23:05 Svara

  Det är ni så värda,en hel natts sömn😴Borde vara varje natt. Man kan inte föreställa sig hur ni kämpar o vilka prövningar livet ger va🙄
  All styrka till er o hoppas att du snart är pigg igen❤️
  Kram

  • prinsessansdagbok 15 januari, 2019 on 23:16 Svara

   Tusen tack ❤️❤️❤️❤️❤️kram

 4. Sandra 16 januari, 2019 on 13:32 Svara

  Ni är så himla fantastiska föräldrar!! Vilket jobb ni gör. Såg din instastory om ditt retinolserum.. Du har inte lust att skriva lite om vilka produkter du använder? Jag är på jakt efter den bästa och uppstramande ögonkrämer just nu 😊 Gillar inte riktigt de fina linjerna som börjar dyka upp.. Skönhet är ett sätt för mig att koppla av och stänga ute allt som är jobbigt så jag menar inget illa med att fråga om skönhetstips när jag vet hur tufft ni har det. Ta hand om dig ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna