VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

HEMMA!

Åh den lyckan att stappla sig ut från sjukhuset. Men vilken sjukvård vi har ändå, att jag kan bli frisk. Tacksam!

Min E har roddat och ordnat bättre än jag kunnat hoppas på om jag ska vara ärlig. Så skedde också detta samtidigt som jag innerst inne bestämt att i 2019 ska mer hemarbete delas på. Det är lätt att säga, be om, tjata om. Inte så enkelt att genomföra. Men jag har beslutat inuti och är väldigt målmedveten.

Nu är jag hemma, har tvättat håret och har ansiktsmask. Huden mår inte bra av sjukhuset, usch. När jag hämtade ut mina mediciner och lite åt pojkarna köpte jag en ansiktsmask också som får sitta på en timme nu. Ska försöka värma lite soppa som jag beställde innan jag hamnade på sjukhus och så längtar jag efter att barnen kommer hem. Ella var med en sväng på sjukhuset igår med E. Jag ville inte att Eskil skulle se mig ligga i en sjukhussäng, vi facetimade på kvällen sen. Min lilla älskade godbit.

Men först hoppas jag snart tonåringen kommer hem. Hans kramar är de allra bästa.

TACK för alla era hejarop, jag klarade det och överlevde! Det känns nästan som kroppen ska lägga av när man inte får luft eller mat i sig.

Tacksam ❤️


Annons

Kommentarer


 1. Ina 10 januari, 2019 on 16:14 Svara

  Välkommen hem! Vet precis hur du mår!
  Haft samma mykoplasma, låg också på sjukhus. Stanna hemma tills du är bra. För mig tog det drygt en månad från jobb. Vila vila vila och tanka kärlek hos familjen. ❤️

  • prinsessansdagbok 11 januari, 2019 on 14:27 Svara

   Åh nej stackars dig! Blev du snabbt frisk av rätt medicin? Jag hoppas kunna jobba torsdag till veckan?? Kram!

   • Ina 11 januari, 2019 on 23:26 Svara

    När jag äntligen fick medicine som hjälpte så blev det bättre. Fick bl.a. medicine som man ger till nyföddasom svalt mycket fostervatten. Det hjälpte mina lungor att bli bra.

    • prinsessansdagbok 15 januari, 2019 on 23:14 Svara

     Så bra det hjälpte!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna