VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

NY DIAGNOS

Godmorgon!

Igårkväll fick jag ny diagnos. De hittade bakterien. Inget antibiotika har fungerat för det har varit mycoplasma bakterien som behöver en speciell antibiotika. Så nu hoppas vi att tredje försöker hjälper.

Saknar barnen men har försökt släppa all kontroll. Egentligen helt sen nyår har jag bara släppt och vilat. Inget annat har varit möjligt.

2019 – I dont like you.


Annons

Kommentarer


 1. Jessica 9 januari, 2019 on 10:43 Svara

  Hoppas verkligen det hjälper snabbt!! Var med om precis samma sak som dig i 2012 att jag fick vanlig antibiotika som inte hjälpte och efter en vecka blev det rätt in på legevakta och jag blev inlagd. Tog någon dag innan de kopplade Mycoplasma men det var det. Fick Ery-max som hjälpte men det tog någon dag eftersom det hade gått så långt. Massa krya på dig ❤️❤️ snart vänder det!!

 2. Anna 9 januari, 2019 on 13:23 Svara

  Fortfarande mycket kvar på 2019 -snart är du alive and kicking igen! Krya på dig!

 3. M 9 januari, 2019 on 14:33 Svara

  Hoppas du fått en pep pipa eller vad de nu använder i Norge?! När jag fick samma för 10 år sedan fick jag en flaska med en viss mängd vatten och en slang att blåsa i för att hjälpa lungorna. Många sjukhus i Sverige har nu gått över till pep pipa pga hygienregler. Fråga om hjälp med motståndsandning! Här i Sverige är det ofta fysioterapeuter/sjukgymnaster som sköter detta men vårdpersonal bör känna till detta! Krya på och tyvärr kan det bli långdraget men sov, ät och drick! Så är du snart hemma igen! Tack för din ärliga blogg!

  • prinsessansdagbok 9 januari, 2019 on 19:31 Svara

   Ja! Fått massa av den. Kramar

 4. Lisa 9 januari, 2019 on 14:52 Svara

  Åh det var samma som jag fick :( fy tusan. Fick också äta fel antibiotika innan de hittade rätt. Stor kram till dig. Snart är du bättre!

 5. Caroline 9 januari, 2019 on 17:11 Svara

  Håller tummarna att det vänder nu.

  Nej, 2019 har inte börjat bra för mig heller. Min pappa dog i lördags efter mycket hastigt sjukdomsförlopp. Har inte hunnit förstå det alls. Skitcancer 💔

  Stor kram och hoppas du har ngt att fördriva tiden med! Berlin Station på HBO är annars ett tips 👌🏻

  • prinsessansdagbok 9 januari, 2019 on 19:31 Svara

   Nej nej nej jag beklagar verkligen sorgen 💔så fruktansvärt.

   Stor kram

 6. Josefine 9 januari, 2019 on 22:10 Svara

  Nu håller jag tummarna att du snabbt blir frisk! Har swishat ett bidrag till hjälp mot barndiabetes efter att läst ditt tidigare inlägg.
  Kram!

  • prinsessansdagbok 11 januari, 2019 on 14:28 Svara

   Åh tack snälla snälla du ❤️❤️🙏🏻

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna