VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

MER SJUKHUS

Det känns så smaklöst att rapportera om mitt mående nu när lilla kusinen fått en så allvarlig sjukdom. Men jag kan heller inte rapportera om de förutom att skriva att han är världens sötaste lilla hjälte som är så tuff och duktig. De har ju inte något val, precis som förälder. Man måste bara klara av det. Jag är nu inte bara stolt diabetesmamma men även diabetestante💔💔 Eskil och han leker så fint ihop och Eskil har både besökt honom på sjukhuset och vi har fått fint besök hemma 🥰

Igår blev jag inlagd på sjukhuset. Min crp / sänka hade dubblat sig igen så nu får jag intravenös antibiotika och hjälp med andningen. Jag tror och hoppas det vänder nu. De hittade en förändring på lungan och oron det medför är inte rolig så jag hoppas nästan de ska hitta en bakterie innan jag åker hem. Om sex veckor röntgas jag och då är den förhoppningsvis borta. Men allt tyder på lunginflammation.

Nu ska jag flyttas till infektion här snart. Dagens projekt är att tvätta håret. Har inte känt mig så ynklig eller sunkig tidigare. Läppstift har varit på på förlossningarna till och med men har fått vila över en vecka nu🙈

Kram till er alla och TACK ni som bidrar till forskningen på diabetes1💙


Annons

Kommentarer


 1. Caroline 8 januari, 2019 on 15:09 Svara

  Nej, nu räcker det!
  Stor kryakram ❤️❤️❤️

 2. Ulrika 8 januari, 2019 on 16:31 Svara

  Synd om kusinen som fått diabetes och hoppas att du kryar på dig. Har varit med min son på sjukhuset sen i fredags då han också har lunginflammation. Idag är första dagen utan syrgas. Hoppas att vi får åka hem imorgon.

 3. Angelica 8 januari, 2019 on 18:40 Svara

  Men fy😓 Krya på dig!!😊

 4. Mia 8 januari, 2019 on 21:04 Svara

  Skickar en stor krya på dig-kram och hoppas att du snart mår bättre igen.

 5. Maja 8 januari, 2019 on 21:27 Svara

  Usch mycoplasma hade min svägerska , skitjobbig hosta ett bra tag men nu är hon frisk som en nötkärna . Krya på dig

 6. Madelene 9 januari, 2019 on 07:42 Svara

  Krya på dej!!

 7. Gunilla 9 januari, 2019 on 08:04 Svara

  Krya på dig .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna