VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

SÄNGLIGGANDE

Tänk så tacksam man borde vara över alla friska dagar! Det är när man blir sjuk man påminns om det…

Hoppas er start på året börjat bättre än mitt. Det är verkligen hemskt att inte orka något. Snälla Elian gav mig nyss en sen frukost i sängen men jag har inte matlust. Orkar ingenting, bara sover och har feber.

Snälla säg att läkaren kan ge mig något så jag kan bli frisk snabbt. Hur jag ska orka ta mig dit är en annan sak….

Uppdaterat:

Det var en väldigt hög sänka / crp på närmare 200 och en stor dos antibiotika är påbörjad. Lunginflammation, min allra första. Tänk att jag gick en mil på längdskidor samma dag som jag sen fick feberfrossa. Livsfarligt.

Läkaren såg mig djupt in i ögonen och sjukskrev mig trots protester (jag har så massa kul att göra i januari!!) och sa: SOV, vätska, antibiotika och SOV.

Nu äter jag lite middag i sängen. Matlusten är = 0.


Annons

Kommentarer


 1. Sara 2 januari, 2019 on 19:38 Svara

  Krya på dig! Vila är viktigt, man brukar vara lite ”tagen” och matt efter en lunginflammation så ta det lugnt!

  • prinsessansdagbok 2 januari, 2019 on 20:05 Svara

   Tack snälla du ❤️

 2. Ida 2 januari, 2019 on 21:14 Svara

  Fy så jobbigt med lunginflammation, åkte på det förra vintern & har nog aldrig känt mig sjukare. Min läkare var också väldigt tydlig med att jag var tvungen att vila, som han sa, ”I know you’re a mum, and that kids make it very difficult to just stay in bed, but this is one of those times when you have to prioritize yourself”. Hoppas att det går att ordna på något sätt så att du också får en chans att vila ordentligt!

 3. Marie 2 januari, 2019 on 21:27 Svara

  Massa krya på dig! Ta hand om dig och ta så mycket vila som du kan kramar

 4. lisa 3 januari, 2019 on 10:10 Svara

  Tipsar om denna för att rädda magen/tarmen lite efter antibiotikabehandling, räddade mig då jag också fick lunginflammation. Krya på dig!
  https://supersynbiotics.se/produkt/synbiotic15/

  • prinsessansdagbok 3 januari, 2019 on 13:42 Svara

   Tack! Har något liknande från apoteket som jag tar.

 5. Linda 3 januari, 2019 on 17:50 Svara

  Fy så jobbigt med lunginflammation!! Jag har haft det 2 år i rad. Men för mig innefattade det en fruktansvärd långvarig hosta som innebar att jag fick sova sittandes i flera veckor…har du inte haft någon hosta?? Min hosta varade ca 5 månader första gången jag hade lunginflammation.
  Krya På Dig!!

 6. Evelina 3 januari, 2019 on 19:49 Svara

  Krya på älskling!!! ❤️❤️❤️
  Och bästa året till er!

 7. Linda 5 januari, 2019 on 22:02 Svara

  Hej Josefin, hittade din blogg av en slump. Vi kände varandra när du var liten men du är dig sååå lik.
  Gott nytt 2019!! Krya på dig.
  Kram Linda

  • prinsessansdagbok 6 januari, 2019 on 21:19 Svara

   Men va? Så komiskt :) KRAM

 8. Victoria Estelle 7 januari, 2019 on 16:56 Svara

  Krya på dig!!!! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna