VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

ÄLSKAR VÅR BIL!

En dag i bilen!

Vi är på väg till fjället för nyårsmys. Det känns helt okej att få frisk krispig luft efter en vecka hemma bland all julmat. Granen står kvar därhemma och har hållit sig fin sen 1 december – imponerande! Vi får ta bort den till helgen.

Älskar älskar vår bil så högt! Efter många olika varianter genom åren är det en dröm att äntligen ha en rolig bil att köra. Sen att den är säker, rymlig och grymt snabb när det behövs är inte fel. Gratis att köra också än så länge. Många tusenlappar sparas varje månad samtidigt som det känns bra att köra miljövänligt.

Strax dags att stanna och handla mat. Eivind glömde att man kan packa framme i luckan på bilen så där kan alla kylvaror få stå. Ett glas rött i handen och en brasa, det är min enda to do idag sen🤩

Kramar


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna