VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

JULMYS I JULSTRESSEN

Igår var jag och Mamma ensamma några timmar, det var så skönt att bara sitta och äta oss två. Men så behövde vi rusa, jag hade en tid hos kiropraktorn och dit hann vi med nöd och näppe. Men så stel som jag är så räddar de behandlingarna mina muskler med nålar och ström.

Vi delade på godaste pastan och en pizza, det rekommenderas! Olivia serverar alltid så god mat, jag kan konstatera att italiensk mat är min favorit alla dagar i veckan.

Sen hade E och jag en date när jag lagt vår yngsta prins. Vi shoppade julklappar och åt tillsammans. Lite julmyss i julstressen behövs. Jag känner att jag verkligen hamnat i kvinnofällan att ta på mig allt, som alla andra år haha. Varför lär man sig inte?

 

Vilken matdag!

 

Tur en natts sömn kan göra mirakel! Idag jobbade jag sista arbetsdagen inför jul. Jag kommer vara tillgänglig för mina kunder vid behov förstås, men ändå massa dagar ledigt utan rutiner och bara mys. Så mycket tider man ska passa i vardagen och all mat man ska servera innan träningar. Det ska bli så skönt med lite ro.

 

Helt naturliga poseringar en fredag, min allra sista som 34 år!

Ha en mysig helg och försök andas lungt…


Annons

Kommentarer


  1. Marie 23 december, 2018 on 12:25 Svara

    God Jul Josefine och grattis i förskott! 🌲❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna