VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

GODSAKER & 10 ÅR ( IGEN)

I juletider fullkomligt överfalls man av godsaker vart man än vänder sig. Jag är så svag för Dumle så det blev såna istället för frukt. Nu när man behöver nyttig energi mer än någonsin.. Tänk alla val man ska ta varje dag, varje timme?

Det ska bli så mys att mamma checkar in i vårt gästrum ikväll. Jag hoppas få till en date innan jul med E några timmar då vi har möjlighet med barnvakt och jag behöver hämta min ring som snart äntligen är klar. Det känns naket utan och det vore lite mysigt att markera att jag får den tillbaka + ha en date samma kväll. Det känns som att ett äktenskap som hållit 10 år borde firas oftare än en gång?

Det känns också som jag på senare år verkligen börjat njuta mer av allt då barnen blivit äldre, jag känner E på de flesta vis och kan både ducka för onödiga bråk men samtidigt förstår jag honom mer än tidigare. Vi gjorde ju allt baklänges ni vet? Jag var nykär och gravid, det rekommenderas. Så drömmigt! Sen fick vi øära känna varandra och växa upp tillsammans. Att hålla samma fokus och inte vika från varandras sida är inget som kommer gratis när man möts så unga.

Är oändligt tacksam över det vi delar.


Annons

Kommentarer


  1. Charlotte 18 december, 2018 on 22:09 Svara

    Exakt samma här- gravid efter 2 månader, så mysig graviditet 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna