VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

EN HEL DAG HEMIFRÅN I SIKTE

julebelysning_clas_ohlson

Julfeeling på vårt hus imorse, men nu vill jag ha snö! Buskarna ska rivas bort till våren, jag vill ha något annat i rabatterna. Förslag? Jag har noll koll på sånt… Från denna sida ser huset SÅ pyttigt ut. 

Godmorgon torsdag och julbord står på agendan med mitt jobb. Jag hade huvudvärk hela natten inatt, så obehagligt och så irriterande.

joeandthejuiceDet fick bli ett snabbt stopp för en kaffe här imorse, önskar jag köpt med mig en grön smoothie också men tiden fanns inte. 

Försöker verkligen vända huvudvärken men det går trögt. Man blir helt handikappad av att ha en tung cementklump bakom pannan. Jag håller mig oftast ifrån migränmedicin längst möjligt men ångrar ju alltid att jag inte tog den i tid. Känner ni igen er, ni andra med migrän?

Det ska ju bli så kul med julbord och sen Flashdance med tjejerna. Jag ser inte barnen förrän imorgon, kanske lite skönt att slippa laga middag eller ordna matpakker också om jag ska vara ärlig.

Jag ska iallfall inte ha dåligt samvete för det. Något jag ibland känner komma smygandes.


Annons

Kommentarer


 1. Cillla 6 december, 2018 on 15:59 Svara

  Jag undviker också migränmedicin, men ångrar också alltid att jag inte tog den när jag inte gör det.
  Blir som drogad av medicinen och alldeles migränbakis dagen efter ….

 2. Anna 6 december, 2018 on 17:20 Svara

  Hoppas huvudvärken har släppt!
  Angående rabatterna, vilket väderstreck är det? Om det går ljusmässigt skulle jag som älskar pioner satsa på pioner. Lite olika sorter så att inte alla blommar samtidigt. Tar några år innan de etablerar sig men är sedan vackra med minimalt jobb. Ljuvliga blommor och fint gröna när de inte blommar.
  God jul och Gott Nytt År från Kanada.

 3. Inne hos Ina 6 december, 2018 on 19:24 Svara

  Vi har också grävt upp ett gäng buskar, men vi har lagt igen rabatterna med marksten istället. Jag tänker att jag ska ställa ut stora krukor att plantera i. Men annars röstar jag också på pioner, så fina blommor :)

 4. Marianne Berger Høntorp 7 december, 2018 on 16:49 Svara

  Hei. Jeg har hatt migrene siden jeg var 15 år (er nå 45). Tok noen år å finne riktig medisin, men når jeg endelig fikk noe som virket, venter jeg aldri med å ta den. Tar tablett ved første tegn, ellers varer anfallet i flere dager! Mvh Marianne

 5. Malla 8 december, 2018 on 20:54 Svara

  Jag önskar jag hittat någon bra medicin som fungerar men ikke. Brukar försöka ta tabletter men jag vet egentligen redan innan när jag har DEN huvudvärken att den inte kommer gå över utan att det är sängen, sömn och vila som hjälper. Har ni tips på bra mediciner tar jag gärna emot dessa. Min migrän sitter oftast i nacken.

  • prinsessansdagbok 9 december, 2018 on 20:25 Svara

   Usch så hemskt. Kramar

 6. Nettan 10 december, 2018 on 21:32 Svara

  Hej!
  Nu talar ”byggaren” i mig igen… du bör undvika växter/buskar med stora rotsystem nära huset. Då de ofta växer in i husets dränering och med tiden riskerar att förstöra den, så att vattnet inte leds bort från huset som det är tänkt.
  Bra plan att ta bort buskarna med andra ord :-)

  Om du är ute efter nån lättskött blomma så kolla på ”kantnepeta”, den är blå i färgen, liknar lavendel men är sååå lättskött. Tål sol, klarar sig länge utan vatten och blommar i stort sett heeela sommaren. Fin till rosor eller tex hortensia.

  Kran Nettan

  • prinsessansdagbok 11 december, 2018 on 08:25 Svara

   TACK, jag blir så glad för tips! Buskarna ska B O R T ! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna