VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

HUR FIRAR NI JUL?

Julklänning? Eller vanligt klänning? Älskar den! Skorna var en julklapp från barnen men istället för att dansa in nya året i de var jag ju sjuk i influensa och åkte ambulans med Elian efter tolvslaget.. I år ska de invigas!

Igår kom jag till julkalender på jobbet. En helt egen med 24 chokladbitar i men vi hade också julkalender med julklappar framför granen. Blev nästan rörd efter en natt utan sömn.

Nu börjar jag få översikt på årets sista veckor. Avslutningar, julmys och annat. Mamma kommer till oss i jul, första födelsedagen på en stund som hon är med.

Har ni planerat en jul ni är nöjda med? Jag hör en del samtal om folk som måste fira si eller så. Helt ärligt tycker jag julfirandet är upp till var och en och att det viktigaste är att ingen är ensam. Man ska inte behöva stressa eller resa långt om man inte vill. Att få fira jul hemma ska bli så skönt.

❤️


Annons

Kommentarer


 1. Frida 4 december, 2018 on 23:20 Svara

  Åh så snygg klänning!! Köpt nyligen? Från var i så fall? 😍 Kram din stil inspirerar!

  • prinsessansdagbok 5 december, 2018 on 13:57 Svara

   TACK! Den finns i butik nu, KappAhl :)

 2. Linn 5 december, 2018 on 03:35 Svara

  Vi gjør det samme hver jul, og vår regler er alltid kun at: vi gjør det vi har lyst til og vi gjør minst mulig. Foreldrene mine lagde sine egne tradisjoner ganske fort etter jeg og, etterhvert søsteren, kom til verden for 30 år siden. Og for hvert år har det bare blitt mer og mer avslappet. Som voksne gjør vi fortsatt det samme. Vi står fortsatt opp ganske sent alle sammen, ser på jule-tv, spiser god frokost, og har alltid en tur på gravplassen for å tenne lys for de vi savner. Så drar vi hjem og bare slapper av. Kjenner at lukten av pinnekjøtt og rødkål sprer seg i huset. Spiser julegodteri og ser de samme filmene på samme tid, hvert år. Tradisjoner. Middagen er høydepunktet for oss alle, julegavene åpnes sakte og så spiser vi alltid litt middagsrester rundt midnatt. Ro, det å bare være sammen og god mat er det som har blitt det viktigste for oss.

  Jul skal være noe fint, og jeg skulle sånn ønske at alle fikk ha en slik jul som jeg er så heldig å få ha hvert år. At alle fikk føle seg trygg, elsket og avslappet. Det ønsker jeg for dere også – ro, god mat og god helse.

  • prinsessansdagbok 5 december, 2018 on 08:19 Svara

   Høres SÅ deilig ut!!! <3

 3. Madelene 5 december, 2018 on 09:46 Svara

  I år ska vi fira hemma hos oss efter många år där vi firat jul utomlands. Mina systrar med familjer och min mormor och morfar kommer och vi har bestämt JULMYS UTAN STRESS! :-)

  • prinsessansdagbok 5 december, 2018 on 13:35 Svara

   Mysigt och SÅ rätt! KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna