VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

BIO & ÅRETS JULGRAN 🎄

Vi var ju pÄ julefilm igÄr. Vi sÄg Julenissens datter. Den var frÄn 6 Är men vÀldigt lÀskig hÀlsar mÄnga barn som var i biosalongen.

Sen pyntade vi Ă€ntligen julgranen. Det var riktigt idylliskt med julmusik och alla hjĂ€lptes Ă„t. Minnen i varenda julgranskula nĂ€stan dĂ„ jag köpt nya varje Ă„r en i taget eller okej dĂ„ ibland fler…

Årets julgran! Jag har idag flyttat skĂ„pet sĂ„ granen fĂ„r ett eget hörn. LĂ€ngst bort frĂ„n elementet.

Eskil har gĂ„tt ALL IN som tomte redan 😭

Extra mysigt att vakna idag. Jag fick sovmorgon och det Àr nÄgot av det bÀsta jag vet.

Vi har ordnat lite saker Eskil och jag. Vi hamnade pĂ„ en SÅ mysig butik Hageland och spanade pĂ„ tomtar, granar och smĂ„ utstĂ€llningar med tĂ„g och isdansare. Jag har lust pĂ„ ett tĂ„g runt granen 🙈


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

För att fÄ de senaste uppdateringarna