VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

SISTA DAGEN I NOVEMBER…

Godmorgon!

Allt vitt vackert regnar bort utanför, nooo. Jag som älskade stämningen ute nu. HOPPAS vi får en vit jul.

Barnens pakkekalender är ganska tom än sålänge pga att jag nätshoppat en del och saker är försenade pga galna black friday. Det är god choklad blandat med saker de behöver och några få saker som är roliga att få. Men mest saker de verkligen behöver.

Det ska bli så mysigt med första advent, december, julpynta granen och gå på bio och se en julfilm imorgon. Jag är nästan klar med julklappsshoppingen. I år ska december vara en mysig månad, INTE massa stress. Om du själv vill göra likadant borde du boka in att julshoppa online ikväll, sen kan du bara njuta när paketen ankommer och slå in de eftersom.


Annons

Kommentarer


  1. Charlotte 30 november, 2018 on 18:22 Svara

    Haha- mina barn har ingen julklappskalender men jag hade köpt lite godis som de skulle få på söndag av Nissen…jag kom hem, ställde min väska med godiset i på golvet, åkte en snabbis till affären och när jag kom hem hade hundskrället rotat fram allt godis ur väskan och ätit upp det😂

    • prinsessansdagbok 1 december, 2018 on 12:56 Svara

      Ha ha jag dör lite av skratt – förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna